5.000 TL Çekip, 5.000 TL Ödüyorsunuz! Akbank Sıfır Faizli Kredi Başvuruda 3 Gün Detayı

Akbank yüzde 0 faizli kredisiyle müşterilerine 5.000 TL sağlıyor. Peki Akbank sıfır faizli kredi Akbank'tan nasıl kullanılır? Şartları neler? İşte bulunmaz kampanyanın detayları.
5.000 TL Çekip, 5.000 TL Ödüyorsunuz! Akbank Sıfır Faizli Kredi Başvuruda 3 Gün Detayı

Akbank müşterilerine sıfır faizli kredi verebileceğini duyurdu. Bankanın resmi sitesinde Hoşgeldin Kredisi adıyla duyurulan kampanyanın detaylarını emlak365.com olarak aktarıyoruz.

AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURULARI 3 GÜN DETAYINA DİKKAT

5.000 TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Akbank'tan kredi kullanabilirler. Banka kredi kullanımları kapsamında müşterilerine hiç faiz uygulamayacak. Yüzde 0 faiz yani, faizsiz sağlanacak kredi için talep edilen tek başvuru şartı ise yeni müşteri olunması.

Daha önce hiç Akbank'la çalışmamış, hesap açmamış yada kredi kartı kullanmamış olan vatandaşlar Akbank müşterisi olmaları durumunda faizsiz 5.000 TL ihtiyaç kredisini çekebilecekler.

5.000 TL Çekip, 5.000 TL Ödüyorsunuz! Akbank Sıfır Faizli Kredi Başvuruda 3 Gün Detayı

Başvuru işlemlerinde ise müşterilere 3 gün detayı olduğu vurgulandı.

Bankanın kurumsal web sitesinde yayımlanan duyuruda, online yapılan işlemlerde 1 gün sonra, kurye ile yapılan işlemlerde ise 3 gün sonra başvuru yapılabileceğini duyurdu.

Akbank başvuru açıklamasında "Kredi başvurusunu yeni müşteri edinimi esnasında “Başlangıç ürünleri sayfasındaki İhtiyaç Kredisi seçeneği ile ” yaparak müşteri olanlar hemen, “başlangıç ürünleri sayfasındaki ihtiyaç kredisi seçeneği dışındaki seçenekler ile müşteri edinim tamamlayanlar 1 gün sonra Akbank Mobil ve İnternet üzerinden kredi kampanyasından yararlanabilir. " bilgilerini verdi.

Kurye ile başvuru yapan ve Akbank müşteri olanlar ise 3 gün sonunda kredilerini kullanabilecekler.

Kredi Özellikleri Neler?

* Akbank yeni müşterilerine 5.000 TL'ye kadar kredi sağlayacak.

* Kredi geri ödemeleri faizsiz olacak.

* Müşteriler geri ödeme sürecinde 12 ay vade olanağından yararlanacaklar.

* Kredi tahsis ücreti, ek masrafta bulunmuyor.

* Kredi taksit tutarı ise aylık 416 TL olarak duyuruldu.

ŞUBEDEN YAPILACAK BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEK

Müşteriler için yayımlanan bir uyarısı duyurusunda ise söz konusu kampanyanın Akbank Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacak başvurularda geçerli olduğu, şubelerden yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği açıklandı.