5.000 TL Taksit Ödeyerek İş Bankası'ndan Kaç TL Konut Kredisi Çekilebilir?

Konut kredisi çekmek için kredi maliyetlerini araştıranlar kendilerine en uygun imkanları sunan bankaları mercek altına aldılar. İş Bankası aylık 5.000 TL taksitle ne kadar konut kredisi veriyor?
5.000 TL Taksit Ödeyerek İş Bankası'ndan Kaç TL Konut Kredisi Çekilebilir?

Ev sahibi olmanın yolu son dönemlerde neredeyse tamamen konut kredilerinden geçmeye başladı. Konut fiyatlarında meydana gelen aşırı yükselmelerden dolayı insanlar gereken parayı bir anda ortaya koyamıyorlar. Birikimlerini toparlayan vatandaşlar eksik kalan kısımları konut kredisi çekerek tamamlayabiliyorlar. Bu şekilde ev sahibi olma imkanı bulanlar önemli bir gayrimenkul yatırımı yapmış oluyorlar.

Komut kredisi çekmeden önce maliyet araştırmaları en ince ayrıntısına kadar yapılıyor. Uygun faizle konut kredisi veren özel bankalar arasında bulunan İş Bankası da müşterilere önemli bir imkan sağlamayı sürdürüyor. Peki İş Bankası'nın konut kredisi kampanyasına dair bilinmesi gerekenler nelerdir? İş Bnakası müşterileri hangi koşullarda konut kredisi çekebiliyorlar. İşte İş Bankası'nın konut kredisi kampanyasının merak edilen koşulları...

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

İş Bankası'ndan konut kredisi çekmek isteyenlere 120 aya kadar vade ile konut kredisi imkanı sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriler çektikleri konut kredisinin toplam borcunu 10 yıllık uzun bir vadeye yayabiliyorlar. Böylelikle konut kredisinin borcu için ödenmesi gereken taksitler daha makul seviyelere çekilebiliyor. Bu da ev sahibi olmayı oldukça kolay bir iş haline getirebiliyor.

İş Bankası'ndan konut kredisi çeken müşterilere banka tarafından ödeme kolaylıkları da sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriler kendi kişisel bütçelerine göre bir ödeme planı seçebiliyorlar. Örneği yıl içerisinde belirli dönemlerde kazançları artan müşteriler bu dönemlerde daha yüksek taksit ödeyerek diğer aylarda ödemesi gereken konut kredisi taksitlerini daha düşük seviyelere çekebiliyorlar.

Konut kredisi çekmek için İş Bankası'nın seçen müşteriler ne kadar limitlerde konut kredisi kullanabileceklerini merak ediyorlar. Konut kredisi limiti esasen müşterinin kredi skoruna göre belirlenebiliyor. Ancak konut kredisinde bir başka kural daha uygulanıyor. İş Bankası verebileceği konut kredisi miktarını satın alınmak isteyen evin ekspertiz değerine göre belirliyor. Bu kapsamda 500 Bin TL'ye kadart ekspertiz değeri olan konutlara yüzde 90 oranında, 500 Bin TL'Nin üzerinden ekspertiz değeri olan konutlara ise yüzde 80 oranında kredilendirme yapılıyor.

5.000 TL TAKSİTLE NE KADAR KONUT KREDİSİ ÇEKİLİR?

5.000 TL Taksit Ödeyerek İş Bankası'ndan Kaç TL Konut Kredisi Çekilebilir?

İş Bankası'ndan konut kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,95 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli konut kredisinde aylık 5.000 TL kredi taksiti ödeyerek İş Bankası'ndan 231 Bin TL konut kredisi çekilebiliyor.

Emlak365.com