6.000 TL İhtiyaç Kredisi 555 TL Taksitle QNB Finansbank'ta! Onay Sonrası Hemen Alın

QNB Finansbank'tan 6.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için online başvuru yöntemleri açık olup müşteriler anında kredi başvurularını yapabilirler. Ödemeler ise aylık 556 TL taksitle yapılacak.
6.000 TL İhtiyaç Kredisi 555 TL Taksitle QNB Finansbank'ta! Onay Sonrası Hemen Alın

Bankanın müşterisi olsun olmasın QNB Finansbank kredi alanında özel imkanlar sunmaya devam ediyor. Ağustos ayının en dikkat çeken ikinci kredi kampanyasını sağlayan banka hem yüksek limit hemde düşük faiz oranıyla ön planda yer almayı başardı. Bankanın sağladığı kredi olanaklarında müşteriler kendi ödeme planlarını belirleyebilirler.

MÜŞTERİLERE KENDİ ÖDEME PLANLARIYLA 6.000 TL

QNB Finansbank tarafından ilan edilen ödeme planlarında hem kredi paketleri hemde farklı seçenekler mevcut. Örneğin banka kolay ödemeli kredi paketinde müşterilerinin ihtiyaç kredisi ödemelerini düşük taksitler halinde ödemeye başlamalarını sağlıyor.

Tanışma Kredisi ise bir paket halinde sunuluyor. Banka müşterilerine başka banka müşterilerine n QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmamış olmaları şartıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Bir diğer kredi paketi ise doğum günü kredisi. QNB Finansbank doğum gününün denk geldiği ayı sürecinde özel faiz oranıyla kredi sağlıyor.

Bu paketlerin dışında kamu çalışanlarına özel maaşını Finansbank bünyesinden alanlara özel kredi olanakları sağlanıyor. Son kredi paketi ise müşterilerin talep etmesi durumunda 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi.

555 TL TAKSİTLE 6.000 TL KREDİ

QNB Finansbank anında kredi paketi kapsamında hızlı kredi olanağı sunuyor. Müşterilerin başvurularının onaylanması durumunda kredi paketi anında müşterinin hesabına yatıyor.

6.000 TL kredi kullanmak isteyen bir müşteri için ise banka farklı ödeme planları oluşturabilir. Bunların dışında eşit taksitli ödeme planı uygulanması durumunda 6.000 TL kredi 12 ay vadeli ödeme planıyla 555 TL taksitle ödenir. Ödemeler 1 yıl sonunda 6.670 TL olarak tamamlanır.

Ödeme Planı

6.000 TL İhtiyaç Kredisi 555 TL Taksitle QNB Finansbank'ta! Onay Sonrası Hemen Alın

QNB Finansbank'tan 6.000 TL kredi başvurusunda bulunmak isteyenler başvurularını elektronik kanallardan yapacaklar. QNB Finansbank hesabı olanlar web sitesinden anında başvur butonu üzeirnden başvurularını yapabilirler. Ayrıca kredi kullanımları İnternet Şubesi ve QNB Mobil aracılığıyla da tamamlanabilir.

SMS ile kredi başvuru yapmak isteyenler için QNB Finansbank "TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz. İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz." bilgilerini paylaştı.