6517 m2 İmarsız Arazi 60.000 TL! Milli Emlak Şefliği Duyuruları Bölge Bölge m2 Fiyatları

Kamudan satılık arazi ilanları için son duyuru Karapınar Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlandı. Kurum 60.000 TL'den başlayan fiyatlarla yükek m2'li araziler satacak.
6517 m2 İmarsız Arazi 60.000 TL! Milli Emlak Şefliği Duyuruları Bölge Bölge m2 Fiyatları

Kamudan arazi alarak yatırım yapmak isteyenlere ucuz fiyat fırsatı geldi. Karapınar Milli Emlak Şefliği yayımladığı bir ihale duyurusu ile yüksek metrekareli arazilerin satışlarının yapılacağını bildirdi.

YÜKSEK M2'Lİ ARAZİLER KAMUDAN SATILIK FİYATLAR 60.000 TL'DEN BAŞLIYOR

Konya'nın Karapınar İlçesinde arsa yatırımı yapmak isteyenlere 19 adet arazi satış duyurusu geldi. Karapınar Milli Emlak Şefliği'nin resmi sitesi ve Basın İlan Kurumunda yer alan ihale ilanında satışlar hakkında bilgi verildi.

Yayımlanan duyurularda Karapınar İlçesi Çetmi Mahallesi, İpekçi Mahallesi, Hasanoba Mahallesi ve Kayacık Mahallesinde arsa satışı olacağı bildirildi. Arsaların m2'leri oldukça büyük olup fiyatlar her arazi için ayrı ayrı belirlenmiş durumda. İlanda yer alan tüm araziler ve fiyatları emlak365.com olarak aktardığımız tabloda mevcut.

Kamu Arazileri m2 Fiyat Listesi

6517 m2 İmarsız Arazi 60.000 TL! Milli Emlak Şefliği Duyuruları Bölge Bölge m2 Fiyatları

Karapınar Milli Emlak Şefliği satışlara dair açıklamasında "Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazların satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile hizalarında gösterilen gün ve saatte, Karapınar Milli Emlak Şefliği odasında dosyalarındaki mevcut şartnameler gereğince yapılacaktır." bilgilerini verdi.

ARSA SATIŞLARI İÇİN YAPILACAKLAR

Söz konusu arsa satışları için ihale işlemleri 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Karapınar Milli Emlak Şefliğinden arazi almak isteyenler başvurularını ihale tarihlerine kadar yapacaklar.

Başvuru işlemleri kurumdan ihale şartnamesi alınması, şatnamenin onaylanması, geçici teminat bedelinin ödenip, şartnamede yer alan başvuru evraklarının Karapınar Milli Emlak Şefliğine teslim edilmesi ile tamamlanacak.

Şahsen yapılacak başvuruların dışında isteyenlerin posta ile de başvuru yapabileceklerini bildiren Karapınar Milli Emlak Şefliği bir de uyarıda bulundu. Posta ile gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmasının şart olduğuu vurgulayan kurum postada yaşanabilecek olası sorunların dikkate alınmayacağını açıkladı.