75.000 TL Araç Kredisi Yüzde 0 Faizle! Dacia Duster Alacaklara 10 Günlük Süper Fırsat

Dacia Duster modeli için 10 günlük kampanya başlattı. Firma 10 gün boyunca geçerli olacak kampanyasında yüzde 0 faizle 75.000 TL araç kredisi verecek.
75.000 TL Araç Kredisi Yüzde 0 Faizle! Dacia Duster Alacaklara 10 Günlük Süper Fırsat

2022 model araçların satışları için duyurulan kampanyalarda geçmiş aylara göre çok daha cazip teklifler gelmeye başladı. Birçok marka ocak ayının ikinci yarısından sonra araç kampanyalarını güncellerken daha uygun koşullar sunmaya başladılar. 31 Ocak tarihine kadar geçerli kampanyalar ile araç satışlarını artırmak isteyen firmaların son hamlesi krediler oldu. Bankalarda yüksek olan kredi faiz oranlarına göre bulunmaz fırsatlar sunan markalara araçlara faizsiz kredi vermeye başladılar.

DACIA DUSTER ALACAKLARA 75.000 TL FAİZSİZ KREDİ 31 OCAK SON GÜN

Dacia Duster 2022 kampanyası kapsamında müşterilere faizsiz kredi kampanyası duyuruldu. Dacia'nın kurumsal internet sayfası üzerinden detayları açıklanan kampanya kapsamında müşteriler araç alımlarında yüksek limitli kredi kullanabilecekler.

Tek bir model araçta geçerli kampanya için Dacia "Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir." açıklamasında bulundu.

Kredi Özellikleri Neler?

Kullanılabilecek en yüksek limitli kredi tutarı: 75.000 TL

Kredi faiz oranı: Faizsiz, Yüzde 0 Faizli

Geri ödeme süreci: Dacia Finans kredi geri ödemeleri için 15 aylık vade süresi ilan etti.

Aylık taksit tutarı: 75.000 TL kredi 15 ayda, aylık 5083 TL olarak ödenecek.

KAMPANYA İÇİN DİĞER DETAYLAR

Dacia Duster kampanyasına dair verilen bilgilerde ayrıca kampanyanın ÖTV muaf satışlar için geçerli olduğunu duyurdu. Kampanya için sınırlı stok uyarısı yapılan bilgilendirme açıklamasında kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 31 Ocak tarijine kadar başvuru yapmaları gerektiğini duyurdu. Yüzde 0 faizli, 75 bin TL limitli kampanya detayları ayrıca firmanın web sitesinde de duyuruldu.