80.000 TL ihale başlangıç bedeliyle belediyeden satılık 2. el araçlar

Gümüşhacıköy Belediyesi kendisine ait olan ve çalışır durumda bulunan bir adet binek otomobil ile iki adet ikinci el otobüsü satışa çıkardığını duyurdu. İlk teklif fiyatı 80 bin TL'den başlıyor.
80.000 TL ihale başlangıç bedeliyle belediyeden satılık 2. el araçlar

Emlak365.com - Kamu kurumlarının belediye başkanlıklarının ikinci el araç satış duyuruları hafta başında daha kalabalık hale geldi. Bazı belediye başkanlıkları birkaç kamu kurumu çalışırı durumda olan, ekonomik ömrü tamamlanmış ve kullanılmaz halde olan araçların satışları için duyurular yayımladı. Bu duyurular arasında yer alan ve yeni ilan Gümüşhacıköy Belediyesi araç satış ilanında 3 aracın satılacağı bildirildi.

BELEDİYEDEN SATILIK 2. EL ARAÇ SATIŞ İLANI

Gümüşhacıköy Belediyesi duyurusunda bir adet 1998 model Opel Vectra 2.0 ICD marka aracın satılacağını ilan etti. Duyurunun devamında iki adet otobüs satışı yapacağını ilan eden belediye başkanlığı otobüslerden birinin 1984 model, diğerinin ise 1994 model olduğunu açıkladı.

Gümüşhacıköy Belediyesi binek araç için 80.000 TL muhammen bedel açıkladı. Bunun dışında 1984 model otobüs için 100.000 TL ilan eden belediye başkanlığı 1994 model araç için ise 45.000 TL bedel açıkladı. Tüm bu araçların satışları mayıs ayının ilk haftasından sonra yapılacak. Başvurular ise bu tarihe kadar kurumdan alınacak dosyaya göre yapılacak. İhale dosyası 300 TL karşlığında belediyenin emlak ve istimlak müdürlüğünden alınacak.

Satış Tablosu

80.000 TL ihale başlangıç bedeliyle belediyeden satılık 2. el araçlar

İHALE GÜNÜ 9 MAYIS 2022

Belediye başkanlığı araç satışları için ihalenin 9 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 11.00 itibariyle başlayacağını bildirdi. İsteklilerin bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerektiğini ilan eden belediye başvuruları yapanların Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı Meclis ve Encümen Toplantı Salonunda açık artırmaya katılıp tekliflerini sunacaklarını ilan etti. Eğer araçlar ilk ihale gününde satılmazsa ikinci bir ihale düzenleneceğini açıklayan belediye başkanlığı ikinci ihale için 25 Mayıs tarihini işaret etti. Araç satışları için ihale işlemleri 2886 Sayılı Yasanın 51 nci maddesine göre yapılacak.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN

İhale başvuruları araçların muhammen bedelleri üzerinden yüzde 10 oranında geçici olarak ödenecek teminat bedeli ile yapılacak. Geçici teminat bedelini ödeyenler daha sonra kuruma Nüfus cüzdanı fotokopisi. Belediyemize borcu olmadığını gösteren yazı.(Belediyeden alınacak) Yerleşim yeri belgesi" evraklarını teslim edecek tüm süreci tamamlayacaklar. Detaylı bilgi almak isteyenler belediyeye gidebilir yada 0358 - 717 - 1004 telefon numarasını arayabilirler.