Emeklilere Düşük Faizli Nakit Desteği! Ziraat Bankası 20 Bin TL İhtiyaç Kredisini 767 TL Taksitle Veriyor!

Ziraat Bankası emekli müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. Ziraat Bankası'nın emekliler için uyguladığı ihtiyaç kredisi faizi ne kadardır?

Türkiye'de ekonomik sorunların üst seviyede yaşanmaya devam etmesiyle beraber insanlar kişisel bütçelerini idare etmek konusunda oldukça zorlanmaya başladılar. Gelirleri ile giderlerini karşılayamayan vatandaşlar kendilerini bir ara çözüm yolu arayışı içerisinde buldular. Özellikle dar gelirli vatandaşlar skalasında yer alan emekliler bu nakit sıkışıklığı içerisinde kaldılar. Emekliler kendilerini bu kısır döngü içerisinden çıkaracak olan finansal çözümlere daha çok ilgi gösterir hale geldiler.

Emekli vatandaşlar kısıtlı imkanları ile bütçelerini çeviremedikleri ek kaynak ihtiyacını çok derinden hissetmeye başladılar. Bundan dolayı da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına emeklilerin talepleri oldukça yükseldi. Ancak kredi faizlerinde meydana gelen yükselişler emeklileri zorlamaya başladı. Yüksek kredi faizi ödeyerek bütçelerini sıkıntıya sokmak istemeyen emeklilere bekledikleri haberi ise Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası tarafından emekli müşterilere oldukça uygun bir faizle ihtiyaç kredisi verildiği duyuruldu.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Ziraat Bankası tarafından ilan edilen emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının özelliklerinin ne olduğu merak ediliyor. Bu konuda önemli bilgilendirmeler Ziraat Bankası tarafından verildi. Öncelikle emekli müşteriler oldukça düşük bir faiz oranı ile Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekebilecekler. İhtiyaç kredisi çekmek için Ziraat Bankası'na başvuran emeklilere aylık yüzde 1,55 faiz oranı uygulandığı bildirildi. Bu faiz oranı aynı zamanda şu anda en düşük ihtiyaç kredisi faizi oldu.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekli müşteriler kredi kampanyası kapsamında vade sınırlamalarını da merak ediyorlar. Buna göre emekli müşteriler 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileirni azami 36 ay, 50 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerini ise 24 ay vade ile kullanabilecekler. Bu süre kısıtlaması tüm müşteriler için istisnasız bir şekilde uygulanacak.

Emekli müşteriler Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek için talepte bulunmaları halinde bazı esnek ödeme imkanlarını da elde edebilecekler. Bu imkanları kullanıp kullanmamak tamamen müşterinin inisiyatifinde olacak. Dileyen müşteriler esnek ödeme imkanlarından yararlanmadan ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekli müşterilere aylık yüzde 1,55 kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 20 Bin Tl ihtiyaç kredisi çeken emekli müşteriler bankaya her ay 767 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin yıllık maliyetinin ise yüzde 25 olduğu bildirildi.

Finans Haberleri