Herkes için PTT İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Yüzde Kaç Oldu? Ekim Ortası Oranları

PTT Tüketici Kredisi herkes için başvuru yapılabilecek kredi paketleri arasında yer alıyor. Peki PTT yüzde kaç faizle kredi veriyor. İşte kurumun güncel kredi faiz oranları.

PTT ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için faiz oranları, kurumun sitesinden ilan edildi.

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için bankanın sunduğu 3 farklı faiz oranı ve farklı faiz oranlarının kullanım şartları Emlak365'te. İşte güncel yeni kredi faiz oranları.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacaklara iki farklı kredi paketi sunuluyor. Birinci kredi paketi emekli maaşını PTT'den alan emekli maaş müşterileri için olurken ikinci kredi paketi ise herkes için geçerli tüketici kredisi kapsamında sağlanıyor.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere Aktif Bank aracılığıyla kredi olanakları sunan bankanın hem maaş müşterileri için ilan ettiği güncel faiz oranları hemde maaş müşterisi olmayanlara, herkese açık kredi paketinin faiz oranları belli bir maliyet oranının üzerinde yer alıyor.

Maaşını PTT'den Alanlar için

Emekli maaşını PTT'den alanlar için PTT tarafından sunulan kredi faiz oranları en düşük yüzde 1.99, daha sonra yüzde 2.59 ve en yüksek yüzde 2.79 faiz oranıyla veriliyor. Kredi faiz oranları müşterilerin kredi puanlarına göre sağlanıyor. Kredi paketinde en yüksek limit 80.000 TLolarak açıklandı.

Herkes için PTT Kredisi

Herkes için geçerli olan PTT ihtiyaç kredisinde en yüksek limit 30.000 TL olarak uygulanır. Vatandaşlar için 36 ay vadeli ödeme planı hazırlayan PTT en düşük kredi faiz oranını yüzde 2.59 olarak duyurdu. Müşterilerin kredi puanlarına göre söz konusu kredi faiz oranı daha da artabilir.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI

PTT'den ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler başvurularını doğrudan PTT şubelerine yapabilirler. Kimlik ile yapılacak başvuruların ardından PTT müşterilerin kaç TL kredi kullanabileceklerini, kredi faiz oranları ve ödeme planlarını öğrenebilirler.

Finans Haberleri