İş Bankası'ndan emeklilere 5.000 TL nakit hediye!

Bankaların emeklilere sağladıkları özel imkanlar son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Bundan dolayı emekli maaş promosyonu sorgulamaları hız kazandı. Peki İş Bankası emeklilere toplam kaç TL maaş promosyonu veriyor?

Türkiye'de son günlerin en çok konuşulan konularından birisi bankaların emeklilere verdikleri emekli maaş promosyonları oluyor. Emekli maaşlarından daha fazla emekli maaş promosyonu almak isteyen emekliler bankalarda kuyruklar oluşturdular. Bu durum emeklilerin yaşadıkları geçim sıkıntısı ile açıklanıp eleştiri konusu olurken emekliler ek gelir elde edebilmek için emekli maaş promosyonu ödemelerini alıyorlar. Emekli maaş promosyonu başvurularının yoğun bir şekilde yapıldığı bankalardan birisi de İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu ödeme detayları açıklandı. banka tarafından yapılan duyuruya göre 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı olanlara 3.500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.250 TL ve 2.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyalarında son dönemlerde ilk güncelleme yapan bankaydı. Diğer bankalar 3.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yaparken İş Bankası bu tutarı sürpriz bir şekilde 5.000 TL'ye çıkarmıştı. Ancak ardından diğer özel bankalar da emekli maaş promosyonlarına zam yapma kararı aldılar ve 7.500 TL'ye kadar çıtayı çıkardılar. Bu durumda ise yüksek olarak görünen emekli maaş promosyonu tutarı İş Bankası'nda diğer bankalara göre geri kaldı. Bankanın bu konuda yeni bir güncelleme hazırlığında olduğu bildirildi. 

İş Bankası'ndan emekli maaş promosyonu almak için iki şart bulunuyor. Öncelikle müşteri emekli maaşını İş Bankası'na taşımalıdır. Ardından ise İş Bankası ile müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmeye göre müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Ancak bu sözün tutulmamasının bir cezai yaptırımı bulunmuyor. Müşteri hak etmediği dönemlere isabet eden emekli maaş promosyonunu iade ederek maaşını bir başka bankaya taşıyabiliyor. 

Finans Haberleri