Ankara'da 2024 teslim konut projesi arayanlara Natura Ovacık konut projesi

Ankara konut projeleri arayan kişilere yönelik olarak yeni satış duyurusu geldi. 2024 teslim konut projesi Natura Ovacık satışa sunuldu.
Ankara'da 2024 teslim konut projesi arayanlara Natura Ovacık konut projesi

Konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirlerin başında yer alan Ankara'da hem konut yatırımı yapmak hem de ev sahibi olmak için proje arayanlara  Natura Ovacık konut projesi satışlara başladı. 2024 teslim Ankara konut projeleri arasında yer alan projede lansmana özel satış fırsatları da sunuldu. 

3 blok üzerinde yükselecek ve hepsi 4+1 konutlardan oluşacak toplam 243 adet konut ile 65 adet cadde mağazası ile Ankara'ya değer katacak dev projede her daireye özel kapalı otopark imkanı da sunulacak. Forum Ankara Alışveriş Merkezi ile komşu konumda yer alan dev proje lokasyonu ile de dikkat çekiyor. 

NATURA OVACIK SATILIK DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Fırat Lifestyle ile Ata Yıldız Grup gibi Ankara'nın en büyük iki inşaat markasının güç birliği yaparak hayata geçirdiği Natura Ovacık konut projesi her biri 22 kattan oluşan 3 katlı blokta yer alan 243 daireden oluşacak. Dairelerin büyüklüğü 175 ile 178 m2 arasında değişirken hepsi 4+1 daire tipinde tasarlanıyor. 

 Kartaltepe Kent Ormanı ve Forum Ankara AVM ile yürüyüş mesafesinde yer alan proje bu sayede lokasyonu ile de tercih ediliyor. Konutların satış fiyatları ise satış ofisi tarafından veriliyor. 2024 teslim konut projeleri arasında yer alan dev projede şu anda lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı uygulanıyor.