Ankara'da Konut Araştıranlara "Meydan Eryaman Konutları"

Ankara da konut projeleri arasında yer alan "Meydan Eryaman" Konutları ekonomik her bütçeye uygun fiyatlar ile satışlarına devam ediyor.
Ankara'da Konut Araştıranlara "Meydan Eryaman Konutları"

Ankara da konut projeleri arasında yer alan "Meydan Eryaman" Konutları ekonomik her bütçeye uygun fiyatlar ile satışlarına devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Ankara konut projeleri arasında yer alan Meydan Eryaman konutları 12 kat sayısı ile 235'i satılık dairesi'yle beraber toplam 550 daireden oluşuyor.



Meydan Eryaman Konutları Nerede?



Ankara'da Konut Araştıranlara "Meydan Eryaman Konutları"



Meydan Eryaman Projesine komşu olan tüm parseller yeşil alan. Projenin giriş katında 6.700 m2'lik bir peyzaj alanı ve bu alan içerisinde süs havuzları ile kamelyalar yer alıyor.



Otoyolların kesişim noktasında olan proje bu özelliği sayesinde tüm yolların kesiştiği yer haline geliyor.



Dolayısıyla ulaşım son derece kolay. Eryaman metro durağına yürüme mesafesinde kalıyor.



Proje sakinleri için, açık kapalı toplam 598 araç kapasiteli otopark, girişte güvenlik, resepsiyon, çocuk oyun alanı, spor sahası, açık fıtness alanı bulunuyor.



Meydan Eryaman Daire Planları, Fiyatları



Meydan Eryaman projesinde iki daire seçeneği var. 2+1 ve 3+1



Yüklenici firmalar halihazırda proje işcin herhangi bir kampanya düzenlemiyor. Dairelerin yüzde 35'inden fazlası satılmış durumda ve kalan daireler için banka kredisi kullanabilmek mümkün değil. Proje bölgesinde emlak endeksinin yükselişte olduğunu son 6 ay içinde 300.000 TL'yi geçtiği belirtildi.



2+1 76 m²'den 209.000 TL'den satılıyor.



3+1 103 m²'den 349.000 TL'den satılıyor.



Emlak365.com