Satışı Devam Eden Ankara Konut Projeleri Kampanyaları

Ev sahibi olmak isteyenler için konut firmaları yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bazı projelerde düşük faizle taksitle ev sahibi olma imkanı sunulurken bazı projelerde de düşük peşinat seçenekleri bulunuyor.
Satışı Devam Eden Ankara Konut Projeleri Kampanyaları

Ev sahibi olmak isteyenler için konut firmaları yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bazı projelerde düşük faizle taksitle ev sahibi olma imkanı sunulurken bazı projelerde de düşük peşinat seçenekleri bulunuyor. Ankara konut projeleri ile öne çıkarken 2021 teslim ve 2022 teslim konut projeleri kısa bekleme süresi nedeniyle tercih ediliyor.

2021 TESLİM KONUT PROJELERİ ARAYANLARA: MARİNA ANKARA KONUT PROJESİ

Hemen teslim konut sahibi olmak isteyen kişiler 2021 konut projelerini tercih ederken bunlardan biri de Marina Ankara konut projesi olarak öne çıkıyor. Hemen teslim konut projesi arayan kişiler için 2+1 smart daire seçeneği sunan projede en düşük daire satış fiyatı 688 bin liradan başlıyor.

Satışı Devam Eden Ankara Konut Projeleri Kampanyaları

Ankara'nın en değerli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Çankaya'nın Altınoran bölgesinde yer alan Sinpaş Marina Ankara konut projesinde 1+1 smart daire ve 2+1 smart daire olarak üretilen konutlardan elde kalan son 2+1 daireler için talepler toplanıyor.

Satışı Devam Eden Ankara Konut Projeleri Kampanyaları

PEŞİNATSIZ EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN NATURA YAŞAMKENT KONUT PROJESİ

Çankaya konut projeleri arasında yer alan Natura Yaşamkent konut projesi en büyük avantajı sıfır peşinat seçeneği ile sunuyor. Fırat Life Style tarafından temelleri atılan projede 2 blok üzerinden yükselen 198 konuttan oluşan projede 4+1, 5+1 dubleks, 7+1 bahçe dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Konut projesi için teslimat tarihi Aralık 2021 olarak belirlenmiş durumda.

HEMEN TAPU TESLİMİ KONUT PROJESİ: REFERANS ANKARA KONUT PROJESİ

Metroya yürüme mesafesinde yer alan konut projesinde üretilen konut projesi hemen tapu teslimli olarak satılıyor. Eryaman'da sınırlı sayıda kalan 3+1 daireler için satış devam ederken 3+1 daire başlangıç fiyatı 549 bin liradan başlıyor. 4+1 daire fiyatı için başlangıç fiyatı 899 bin liradan başlıyor. Eryaman Stadı ile komşu konumda olan proje metroya yürüme mesafesi yakınlığı ve merkezi lokasyonu ile hem oturmak hem de yatırım yapmak için konut arayan kişilere hitap ediyor.

Emlak365.com