Alpiş Aden House Evleri Bursa Konut Projesi

Bursa konut projeleri arasında yer alan Alpiş Aden House Evleri projesinde satışlar tüm hızı ile devam ediyor.
Alpiş Aden House Evleri Bursa Konut Projesi

Bursa konut projeleri arasında yer alan Alpiş Aden House Evleri projesinde satışlar tüm hızı ile devam ediyor.

Alpiş Aden House Evleri Nerede?



Bursa konut projeleri 2019 teslim projeler arasında yer alan Alpiş Aden House evleri İstanbul Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 8 blok üzerinde yer alacak 690 adet konuttan oluşan projede konutlara ek olarak 2 bin metrekarelik alan ticari ünitelerden oluşuyor. Projede 1+1 daire, 2+1 daire, 2,5+1 daire, 3+1 daire, 3,5+1 daire, 5+1 daire ve 5,5+1 daire seçenekleri olmak üzere farklı pek çok seçenek sunuluyor,



Alpiş Aden House Evleri Fiyatları Ne Kadar?



Alpiş Aden House Evleri fiyatları için şu anda indirimli olan liste üzerinden satışlar tüm hızı ile devam ediyor. Alpiş Aden House Evleri 1+1 daire fiyatları 290 bin liradan başlarken, Alpiş Aden House Evleri 2+1 daire fiyatları ise 330 bin lira ile 420 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor. Projede satışa sunulan 3+1 daire fiyatları 400 bin liradan başlarken Alpiş Aden House Evleri 5+1 daire fiyatları ise 660 bin liralık başlangıç fiyatı ile satış listesinde kendisine yer buluyor.



İndirimli fiyatların yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 5 peşin indirimi yapılırken kalan tutar içinde 12 ay faizsiz konut kredisi desteği sağlanıyor. Yüzde 20 peşinat veren kişiler için ise indirimli banka konut kredisi desteği verilerek avantajlı koşullar altında konut sahibi olunmasının önü açılıyor. 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan konut projesi sürekli olarak prim yapan lokasyonu ile yatırımlık konut projesi arayan kişilerin de tercihi olmayı başarıyor.