Bursa Modern Evleri Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

Bursa modern satılık daire fırsatları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Bursa Modern konut projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar...
Bursa Modern Evleri Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

Bursa modern satılık daire fırsatları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Bursa Modern konut projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar...

Bursa'nın en büyük konut projeleri arasında yer alan Bursa Modern konut projesi Türkiye'nin en güçlü inşaat firmalarından biri olan Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor.



Son derece geniş bir alanda inşa edilen proje Bursa Modern Ottomanors, Bursa Modern İpek Yolu ve Bursa Modern Cevizli Mahallesi adı verilen 3 etaptan oluşuyor. Her etapta projeden konut satın almak isteyen kişilere 9 farklı yaşam alternatifi sunuluyor.



Bursa Modern Nerede?



Bursa Modern Evleri Türkiye'nin değerine değer katan şehirleri arasında yer alan Bursa'da yer alıyor. Bursa konut projeleri kategorisinde yer alan projeden ev satın almak isteyen kişilere alternatif ödeme seçenekleri de sunuluyor.



Bursa Modern evleri projesi Demirtaş sınırları içerisinde yer alırken aynı zamanda proje Yasemin Park ya da Yeşil Bursa Evleri adı ile anılan proje ile komşu konumda yer almaktadır. Büyük alanı peyzaj için ayrılan projede çok sayıda yapay göl ve gölete de yer verilmektedir.



Bursa Modern Fiyatları Ne Kadar?



Projede yer alan konutların bir bölümünün satışı tamamlanırken elde kalanların ise satışları uygun fiyatlarla yapılmaya devam ediyor. Sinpaş GYO tarafından İstanbul dışında yapılan ilk konut projesi olması nedeni ile büyük önem taşıyan Bursa Modern fiyatları 289 bin liradan başlıyor.



Bursa Modern evleri 1+1 daire fiyatı 289 bin liradan başlarken, Bursa Modern 2+1 daire fiyatları 406 bin 273 liradan, Bursa Modern 3+1 daire fiyatları 462 bin 183 liradan, Bursa Modern 4+1 daire fiyatları 604 bin 282 liradan ve Bursa Modern 5+1 daire fiyatları ise 2 milyon 490 bin liradan başlıyor.



Emlak365.com