2022 Dekorasyon Trendlerinde Heykelimsi ve Kıvrımlı Mobilyalar

Ev dekorasyonu trendleri her sene kendisini yenilemeye devam ediyor. 2022 yılı dekorasyon trendinde de heykelimsi ve kıvrımlı mobilyalar yer alıyor. Bu tarz mobilyaları seçerek evinizde zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.
2022 Dekorasyon Trendlerinde Heykelimsi ve Kıvrımlı Mobilyalar

2022 ev dekorasyonu trendlerinde ahşap ve doğal diğer malzemeler, mobilyalarda yuvarlatılmış kenarlar çok şık bir görüntü sağlıyor. Özellikle dekorasyonda en çok görülen ve moda olan parçaların başında kıvrımlı kenarları olan buklet koltuklar geliyor. Açık renklerde tercih edilen koltuklar, evde derinlikli bir görünüm oluşmasını sağlıyor. Evinde renkli bir görünüm isteyenler de yatak odalarında kullanılan yatak başlıklarını renkli tercih edebilirler. Bu şekilde yatak odasında daha eğlenceli bir görünüm elde edilebilir.

İyi işlenmiş sanat eserlerini anımsatan masalar evlere hem estetik bir görüntü katıyor hem de klasik masaların yanı sıra odada yumuşak ve zarif bir görüntü oluşturuyor. Pufları hem makyaj masanızda hem de evin farklı alanlarında kullanarak yumuşak bir görüntü elde edilebilir.

2022 Dekorasyon Trendlerinde Heykelimsi ve Kıvrımlı Mobilyalar

FONKSİYONEL MOBİLYALAR, MİNİMAL TASARIMLAR

2022 dekorasyon trendlerinde doğanın iç mekanlarda hükmü devam ediyor. Natürel renklere işlenmemiş, doğal malzemeler eşlik ediyor. 2022 yılında aynı anda birden fazla fonksiyon tek bir oda içerisinde yer alıyor. Zeminlerde doğal taş karolar, mermer tezgahlar sıklıkla tercih ediliyor. 2022 yılında hem keten hem de pamuk kumaşlar trend olmaya devam ediyor. Yıllardır dekorasyonda hiç eskimeyen ahşap, 2022 yılında duvar panelleri şekline bürünüyor. Kadife kumaşlar, pirinçler ve metaller de dekorasyonun içine girdi.

2022 Dekorasyon Trendlerinde Heykelimsi ve Kıvrımlı Mobilyalar

2022 trendleri arasında yerden tasarruf etmek için daha çok fonksiyonel mobilyalar tercih ediliyor. Duvara sabitlenen çalışma masaları aynı zamanda kitaplık olarak da kullanılabiliyor. Yataklı ve sandıklı puflar, kitaplık olarak kullanılabilen TV üniteleri sık sık kullanılıyor.