Bir ev inşa etmede en önemli adım : Kapı ve pencere seçimi

Hayallerimizin evini tasarlayıp gerçekleştirmeye başladığımızda, doğru kapı ve pencereleri almak önemli bir husustur.
Bir ev inşa etmede en önemli adım : Kapı ve pencere seçimi

Özenle seçilmiş kapı ve pencereler, evimizi uzun yıllar boyunca estetik, enerji verimli ve güvenli hale getirebilir.

Uzun vadeli düşünün!

Hayatımızın en büyük macerasına atılmaya ve bir ev inşa etmeye karar verdiysek, ileriyi düşünmeliyiz. Uzun vadeli planladığımız için dayanıklı hammadde temin etmek önemlidir. Diğer şeylerin yanı sıra kapı ve pencereleri de bunun ruhuyla seçmeliyiz.

Bu yüzden pek çok insan dayanıklı plastik kapı ve pencereleri tercih ediyor. Birçok renkte mevcut olan plastik kapı ve pencereler neredeyse yok edilemez. Avantajları arasında hava koşullarına, suya, darbeye ve UV ışınlarına dayanıklı olmaları yer alır.

Muadillerine kıyasla ahşap çürümez, nemi emmez veya kurumaz. Plastik kapılar şeklini ve şeklini korur ve malzeme hatası içermez.

Plastikten yapılmışlar…

Bugüne kadar birçok kişi plastik kapı ve pencerelerin tamamen plastikten yapıldığını düşünse de bu gerçeği tam olarak kapsamamaktadır. Plastik kapı ve pencerelerin kasaları, tertibatları ve kilit sistemleri paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Bir ev inşa etmede en önemli adım : Kapı ve pencere seçimi

Plastik pencere contalarının üreticilerinin öngördüğünden daha hızlı aşınmasının ana nedeni, bakımın ihmal edilmesidir. Contaları temizlemek ve iyi durumda tutmak zor olmasa da, özellikle bir evde yaşıyorsanız ve bu şekilde birçok pencereyi korumanız gerekiyorsa, zaman alıcıdır.

Bu parçalar plastik kapı ve pencerelerin deforme olmamasından sorumludur. Buna ek olarak, modern plastik kapı ve pencereler, malzemelerinin yıllar içinde solmayacağı, sararmayacağı veya çatlamadığı anlamına gelen özel bir teknoloji kullanır.

Özel boyutlar

Plastik pencere ve kapıların en büyük avantajı, klasik ahşap kapı ve pencerelere benzer şekilde bireysel boyutlarda da mevcut olmalarıdır. Deneyimler, standart plastik kapı boyutlarının çoğunlukla yeni ev inşa edenler için uygun olduğunu gösterse de, genellikle özel boyutlarda plastik pencereler talep edilmektedir. Özelleştirilmiş ihtiyaçlarımız, 2-3 haftaya varan bir son teslim tarihi ile uzman şirketler tarafından karşılanabilir