Dekorasyonda marin teması ile evler sahile taşınıyor!

Evlerde sahil havası estirecek marin teması ile dekorasyon trendi sonbaharda tekrar yaza dönüyor!

Dekorasyon trendleri sonbahar mevsimine sayılı günler kala baştan şekillenirken yeni sezonda marin ev dekorasyonu trendleri de açıklandı. Ağaoğlu grubu tarafından yayımlanan videoda marin temasıyla evlerde yapılabilecek küçük dokunuşlar açıklandı. 

MARİN RENKLERİ İLE DUVARLARDA KÜÇÜK DOKUNUŞLAR! 

Marin dekorasyonu için evlerde kullanılabilecek basit tüyolar açıklanırken evlerin duvarlarında kullanılacak turkuaz, beyaz ve kum renkleri ile etkili sonuçlar alınabileceği belirtildi. Yine duvarlarda kullanılacak halat malzemeleri ve çapa formları da bu dekorasyon trendinin vazgeçilmezleri arasında yer aldı. 

Aksesuar kullanımı da önerilirken raflara yerleştirilecek olan deniz kabukları ve maket objeleri ile dekorasyon tamamlanacak. Son derece hoş bir görüntü sağlayan bu dekorasyon önerileri ile iç mekanlarda ferahlatan tasarımlara imza atılırken yeni sezonda sık sık bu tip evlere konuk olunacak. 

Sonbaharın ağır renkleri ve tonları yerine daha iç açıcı turkuaz, kum ve beyaz renklerinin kullanımı önerilirken duvarlara asılan çapa formları da yazın tadını çıkartan ve denize doyamayan kişilere bu anlarını hatırlatacak. Dekorasyonda trend olmaya aday bu yeni tarzın evlerde ne kadar yer bulacağını ise önümüzdeki günler gösterecek.