2+1 bedava daire için 23.700 kişi başvuru yaptı, kurada izdiham yaşandı

Bingöl'de yeni yapılan bir sitede yer alan 2+1 dairenin çekilişle bedava verileceğinin duyurulması ile başvuru rekoru kırıldı. Bedava evin sahibini bulacağı kurada izdiham yaşandı.
2+1 bedava daire için 23.700 kişi başvuru yaptı, kurada izdiham yaşandı

Bingöl'de yaşarken çalışmak için Kanada'ya göç eden ve 20 senedir bu ülkede yaşayan F. Zeki Mert ülkesinde bir site inşa etti. Farklı büyüklükte konut tiplerinin yer aldığı sitede 1 adet 2+1 dairenin ise çekilişle bedava verileceği ilan edildi. 

Konut fiyatlarının patlama yaşadığı bir dönemde bedava daire verileceğinin duyurulması ile projeye rekor sayıda başvuru yapıldı. Bedava 2+1 daire sahibi olmak umudu ile 23 bin 700 kişi başvuru yaptı. 23 bin 700 kişinin başvuru yaptığı bedava dairenin hak sahibinin belirlendiği kura çekilişinde izdiham yaşandı. 

BEDAVA 2+1 DAİRE SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM DİYENLER BAŞVURU REKORU KIRDI! 

Yurt dışında çalışmak için Kanada'ya yerleşen ve bu ülkede en başarılı ilk 50 şirket arasında yer alan bir firmayı kurma başarısın gösteren iş insanı F. Zeki Mert memleketi Bingöl'de bir yatırıma imza atmak istedi. Bunun için konut projesi yapmaya karar veren Mert en son teknolojik özelliklerle donatılan süper lüks bir projeyi hayata geçirdi. 

Mert projenin açılışında sürpriz bir karara imza atarak 2+1 dairelerden birini kura ile bedavaya vereceğini açıkladı. Mert yaptığı konuşmasında "Bir dairemiz inşallah Bingöl'de ihtiyaç sahibi bir ailemize vereceğiz. Bu arkadaşa huzurunuzda bedelsiz satış sözleşmesini ve anahtarını vereceğiz. İlk iş günü olan Pazartesi günü de tapusunu vereceğiz. Bu son olmayacak. İnşallah bundan sonrada her 3 ayda bir Türkiye'de böyle sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz" diyerek Kanada'da kazandığı paraların yüzde 20'si ile memleketinden sosyal sorumluluk projelerine harcayacağını duyurdu. Yapılan kura çekimi ile bedava 2+1 daire 48 yaşındaki 5 çocuklu ev hanımına çıktı.