2.217 TL taksitle 2+1 konut! TOKİ'de bulunmayan fırsatı Vakıfbank duyurdu!

Vakıfbank tarafından çok uygun fiyata konut satış ilanı yayınlandı. Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunan Vakıfbank konut kredisi desteği de vererek ikinci el konut satışı yapıyor.
2.217 TL taksitle 2+1 konut! TOKİ'de bulunmayan fırsatı Vakıfbank duyurdu!

Türkiye'de artan konut fiyatlarından dolayı insanların ev sahibi olma imkanları oldukça daraldı. Çeşitli kampanyalar yapılsa da bu kampanyalar çoğu vatandaşın ödeme imkanlarının çok üzerinde yer alıyor.

Yeni Evim kampanyasından yararlanıp konut sahibi olmak isteyenlere aylık 0,69 faizle konut kredisi veriliyor ama onu da ödeyebilecek vatandaşların sayısı oldukça az olduğu biliniyor.

Orta gelirlilerin önemli bir kısmının bile imkanlarını aşan bu kampanya ikinci el konutlara yeniden ilgi doğurdu. İkinci el konutların fiyatları da yüksek olunca ucuz konut arayışları hızlandı.

VAKIFBANK UYGUN FİYATA İKİNCİ EL KONUT SATIŞI YAPIYOR!

Vakıfbank ikinci el konut satışı yapan bankalar arasında yer alıyor. Bankalar ödenmeyen kredilere karşılık mülkiyetini aldıkları konutları paraya çevirebilmek ve kredi zararını karşılayabilmek için uygun fiyatla konut satışı yapabiliyorlar. Vakıfbank da buna dair yüzlerce konut satış ilanı yayınladı. Emlak365 okuyucuları için bu konut satış ilanlarından birisini haberimize konu edinerek maliyet analizini yaptık.

Yayınlanan konut satış ilanına göre Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan bir konut 194 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı. 2+1 tipinde bir apartman dairesi olan bu evin büyüklüğünün de 125 metrekare olduğu açıklandı. 

2.217 TL taksitle 2+1 konut! TOKİ'de bulunmayan fırsatı Vakıfbank duyurdu!

Vakıfbank'ın satışa çıkardığı konut ile alakalı detaylar da paylaşıldı. Doğalgazlı olan bu konutun kat kaloriferi olduğu bildirildi. 2017 yılında inşa edilen evin 6. katta bulunduğu açıklandı. Kat irtifaklı tapusu bulunan evin iki odası, 1 salonu ve 1 de banyosu olduğu bildirildi. Konut kredisine uygun olan bu konutun satın alınabilmesi için Vakıfbank'tan konut kredisi çekilebilecek. 

Vakıfbank'tan konut kredisi çekilerek bu konutun alınması halinde bazı maliyetler ortaya çıkacak. İkinci el konutlar için bankalar en fazla yüzde 70 oranında kredi verebiliyorlar. 194 Bin TL'ye satılan bu konut için en fazla 135 Bin TL konut kredisi kullanılabilecek. 59 Bin TL peşinat ödemesi yapılması durumunda Vakıfbank'tan 135 Bin TL de konut kredisi kullanılarak bu ev satın alınabilecek. 

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 135 Bin TL konut kredisi kullanılması durumunda aylık 2.217 TL taksit ödeniyor. Bu konutun 59 Bin TL peşinat ve 2.217 TL taksitle satın alınma imkanı bulunuyor.