22.500 TL peşinat ve 3.326 TL aylık taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık müstakil ev ve arsası!

Ziraat Bankası tarafından uygun fiyatlarla konut satışlarına devam ediliyor. Ziraat Bankası konut kredisi destekli ucuz ev satıyor. İşte Ziraat Bankası'nın konut satışlarına dair son fırsatları...
22.500 TL peşinat ve 3.326 TL aylık taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık müstakil ev ve arsası!

Türkiye'de bankaların yaptıkları konut satışları yavaş yavaş emlak sektörünün yerini almaya başladı. Emlak piyasasında yüksek fiyatların olmasından dolayı insanlar artık fiyat araştırması bile yapmayı tercih etmiyorlar. Bunun yerine bankaların yayınladıkları konut satış ilanlarını takip edenler kendilerine uygun gördükleri evleri satın alabilmek için harekete geçiyorlar. Bankalardan yapılan konut satışlarının popüler bir hale gelmesi ise bu evler için yapılan teklif sayılarını arttırdı. 

BANKALAR NİYE UCUZ EV SATIYOR?

Bankaların ucuz fiyatlarla ev satışı yapmaları genellikle akılları karıştırıyor. İnsanlar daha yüksek fiyatla satmak varken neden ucuz fiyata ev satıldığını merak ediyorlar. Esasında bankalar kendileri açısından ucuz fiyata ev satmıyor ama piyasa şartları bunun böyle olmasını sağlıyor. Bankalar bu evleri bir tür ihale yoluyla satışa çıkarıyorlar. Satışa çıkan bir konuta ilk teklif yapıldığında geri sayım başlıyor ve başkaları da bu konut için teklifte bulunuyorlar. Her teklifin bir önceki tekliften yüksek olma zorunluluğu var. Bundan dolayı da fiyat otomatik olarak artıyor. Bankalar yüksek fiyat ile satışa çıksalar bu talepler olmayacak. Fiyat ise bu satış süreci sonunda belirleniyor. Lakin bir konut için sadece bir kişi de teklifte bulunabilir 1000 kişi de teklifte bulunabilir. Burada ucuz fiyata ev satın almak tamamen vatandaşın şansına kalıyor. 

ZİRAAT BANKASI UCUZ EVLERİ DUYURDU!

Ziraat Bankası tarafından ucuz fiyata satışa çıkarılan evlere yenileri eklendi. Buna göre Giresun'da 75 metrekare ev 250 Bin TL'ye, Mardin'de 130 metrekare ev 207 Bin TL'ye,  Nevşehir'de 1+1 ev 211 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

22.500 TL peşinat ve 3.326 TL aylık taksitle Ziraat Bankası'ndan satılık müstakil ev ve arsası!

Ziraat Bankası Yozgat'ta ise 260 metrekare büyüklüğündeki bir müstakil evi arsası ile satışa çıkardı. Bu evin satın almak isteyenler için açıklanan satış fiyatı ise 225 Bin TL oldu. Bu müstakil ev için herhangi bir teklif henüz yapılmadı. Fiyatı yükselmeden bu evi satın alabilme ihtimali halen daha bulunuyor. 

Satışa çıkarılan müstakil ev için Ziraat Bankası  kredi desteği de sağlayabiliyor. Buna göre yüzde 90 kredilendirme ile Ziraat Bankası'ndan konut kredisi çekilebiliyor. Evin satış bedelinin yüzde 10'unu peşin ödeyecek olanlar kalan tutarı Ziraat Bankası'ndan konut kredisi çekerek temin edebiliyorlar. Buna göre 22.500 TL peşinat ödeyenler 202.500 TL de 120 ay vadeli konut kredisi çekip aylık 3.326 TL taksitle bu müstakil evi satın alabiliyorlar.