77 Bin TL'ye prefabrik ev! 24 taksitle 64 metrekare müstakil eviniz oluyor!

Prefabrik ev sahibi olurken kolay ödeme imkanları ve devlet destekleri arayanlara fırsat açıklaması yapıldı. Prefabrik ev için hem devlet desteği alınabiliyor hem de taksitle ödeme yapılabiliyor.
77 Bin TL'ye prefabrik ev! 24 taksitle 64 metrekare müstakil eviniz oluyor!

Müstakil bir yaşam alanı son yıllarda ev tiplerinin belirlenmesinde etkili olmaya başladı. Özellikle pandemi döneminde insanlar müstakil yaşamı yeniden keşfettiler. O zamandan sonra da müstakil evler ön plana çıkmaya başladı. Uygun bir araziye sahip olanlar kabalık site yaşamlarının yerine müstakil bir yaşamı tercih ediyorlar. Bu da prefabrik evleri ön plana çıkarıyor. Hem müstakil yaşamı sunması hem de ekonomik olması nedeniyle prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısı bir hayli arttı.

PREFABRİK EVLER NEDEN EKONOMİK?

Prefabrik evler ile betonarme evler arasında çok önemli fiyat farkları bulunuyor. Bir prefabrik evin neden betonarme evlere göre daha ucuz olduğu merak ediliyor. Betonarme evlerde daha çok maliyet birimi bulunuyor. Tüm bu birimlerin bir araya gelmesi ile toplam maliyet de yüksek oluyor. Son dönemlerde inşaat maliyetlerindeki artış ise işin içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Prefabrik evlerde ise fabrika üretimi yapıldığı için maliyetler kısılabiliyor. Daha zahmetsiz üretilen prefabrik evlerde işçilik maliyeti neredeyse sıfır oluyor. Tüm bu avantajlarla prefabrik evler daha ucuza yaptırılabiliyor.

PREFABRİK EV YAPTIRANA DEVLET DESTEĞİ!

Prefabrik ev yaptırmak isteyen bazı vatandaşlar devlet desteği alabiliyorlar. Aile Bakanlığı'nın belirlediği şartları karşılayan vatandaşlar 200 Bin TL nakit destek alabiliyorlar. Bu da vatandaşlar için prefabrik ev maliyetinin 200 Bin TL düşmesi anlamına geliyor. Bu imkandan yararlanan vatandaşlar için prefabrik ev yaptırmak o kadar cazip bir hale geliyor ki son dönemlerde hem bu devlet yardımında hem de prefabrik ev taleplerinde artış gözlemlenmeye başladı. Ancak lüks denilebilecek prefabrik evler için çok büyük maliyetlerin göze alınması gerekiyor. 

PREFABRİK EV FİYATI!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için Emlak365 okuyucuları için haberimize bir prefabrik ev satış ilanını aldık. Bu ilana göre ilgili firma 64 metrekarelik prefabrik evi 277 Bin TL'ye satışa çıkardı. Bu evi yaptırmak isteyen vatandaşlar 200 Bin TL devlet desteği aldıklarında prefabrik evin toplam maliyeti onlar için sadece 77 Bin TL oluyor. O 77 Bin TL de ihtiyaç kredisi çekilerek 24 taksitle ödenebiliyor.

77 Bin TL'ye prefabrik ev! 24 taksitle 64 metrekare müstakil eviniz oluyor!

QNB Finansbank'tan 24 ay vadeli 77 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılarak bu prefabrik evin yaptırılması için gereken bütçe temin edilebiliyor. Bu durumda 24 ay boyunca vatandaşlar aylık 4.094 TL taksit ödeyerek ev sahibi oluyorlar.