811 TL taksitle 2+1 prefabrik ev! 55 metrekare müstakil eviniz olacak!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere çok önemli imkanlar verilmeye devam ediliyor. kampanyalardaki fırsatları yakalayanlar devlet desteği de almaları durumunda çok düşük fiyatlarla müstakil ev sahibi olabiliyorlar.
811 TL taksitle 2+1 prefabrik ev! 55 metrekare müstakil eviniz olacak!

Türkiye'de müstakil evler yeniden ön plana çıktılar. İnsanlar ailelerine müstakil ev konforunu yaşatabilmek için imkanlarını zorluyorlar. Özellikle pandemi döneminde başlayan bu mimari değişiklik halen daha devam ediyor. Ancak herkesin müstakil ev sahibi olmalarına imkan yok. Özellikle inşaat maliyetleri rekordan rekora koşarken müstakil evler için de düşük fiyat arayışları başladı. Bu durum da ise tüm yollar prefabrik evlere çıkıyor. Prefabrik evler en ucuz müstakil ev sahibi olmanın yolu haline geldi.

PREFABRİK EVLER NEDEN AVANTAJLI?

Prefabrik ev sahibi olmanın bazı avantajları bulunuyor. Bu evlerin en büyük avantajı oldukça ekonomik olmaları oluyor. Betonarme evlerin neredeyse yarı fiyatına yaptırılabilen bu evler bu açıdan düşük maliyeti nedeniyle tercih ediliyor. Bütçe imkanı olmayan ama uygun bir araziye sahip olanlar prefabrik ev yaptırarak ev sahibi olabiliyorlar. 

Prefabrik ev yaptırırken bir avantaj da konfordan taviz vermeye gerek olmamasıdır. Bu evler istenilen tarzda, belirlenen ihtiyaçlara yönelik tasarlanabiliyor. betonarme evler ile arasında da pek fark olmuyor. Bu açıdan prefabrik evleri tercih edenler büyük bir tasarruf sağlamış oluyorlar. 

Prefabrik evler betonarme evlere göre depreme daha dayanıklılar. Prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler esnemeye daha dayanıklı oluyorlar. Deprem sarsıntısında da herhangi bir kırılma meydana gelmiyor. Ancak betonarme evlerde bu imkan bulunmuyor. 

DEVLET DESTEK SAĞLIYOR!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet tarafından destek veriliyor. Bu destek için ihtiyaç sahibi olma şartı ile prefabrik evin yapılacağı arsanın tam hisseli tapusuna sahip olma şartları isteniyor. Bu şartları karşılayanlar ek koşulları da yerine getirerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 200 Bin TL prefabrik ev yaptırma yardımı alabiliyorlar. 

PREFABRİK EVDE KAMPANYA

811 TL taksitle 2+1 prefabrik ev! 55 metrekare müstakil eviniz olacak!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler çeşitli kampanyalarla karşılaşabiliyorlar. Bu kapsamda 55 metrekare 2+1 prefabrik ev için kampanyalı fiyat olarak 219.900 TL açıklandı. Kampanyasız fiyatı 274.900 TL olan bu prefabrik evi satın almak isteyenler 200 Bin TL'lik devlet desteğini almaları durumunda sadece 19.900 TL ödeme yapıyorlar. 

KREDİ ÇEKİLEBİLİR!

811 TL taksitle 2+1 prefabrik ev! 55 metrekare müstakil eviniz olacak!

19.900 TL'ye bahsi geçen prefabrik evi satın almak isteyenler ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Bu durumda Ziraat Bankası'ndan 36 ay vadeli 19.900 TL ihtiyaç kredisi çekenler sadece 811 TL taksit ödeyerek ev sahibi olmuş oluyorlar.