Böyle ev sahibi zulmü görülmedi evden çıkmayan kiracısına yapmadığını bırakmadı

Kiralık ev fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle ev sahipleri ve kiracılar sıklıkla karşı karşıya gelmeye devam ederken son olarak bir ev sahibinin kiracısına yaptıkları ağızları açık bıraktı.

Son dönemde rekora koşan kiralık ev fiyatları nedeni ile pek çok ev sahibinin iştahı kabarırken daha yüksek kiranın peşine düşen ev sahipleri kiracılarını evlerinden çıkarmaya başlamıştı. Pek çok kiracı boş kiralık ve arama derdine düşmemek adına yüzde 25 olarak belirlenen yasal zam oranına rağmen yüksek kira zammı vermeyi kabul ederken bazı ev sahipleri buna rağmen yine de kiracılarını çıkarmaya çalışmaya devam ediyorlar. 

Kiracılar ile ev sahipleri arasında bu nedenle sık sık anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşanırken bu olaylardan biri de Bursa'da yaşandı. Üst katta oturan ev sahibinin alt katında oturan kiracısına yaptığı eziyet ağızları açık bıraktı. Show TV tarafından yapılan habere göre ev sahibi evin baca borusundan gece yarısı kiracısına müzik dinletti! 

KİRACISINI EVDEN ÇIKARTMAK İÇİN YAPMADIĞI KALMADI! 

Bursa'da yaşanan olay duyanların ağızlarını açık bırakırken üst katta oturan ev sahibi kiracısını çıkarmak için yapmadığını bırakmadı. Kiracı çaresiz bir şekilde bunları yapmamasını isterken ev sahibi ise "siz artık gözden çıktınız evimden çıkın" diye bağırmaya devam etti. 

Ev sahibi üst kattan sürekli olarak alt katta oturan kiracısını rahatsız etmek için ses yaparken son bulduğu yöntem ise "artık bu kadar da olmaz" dedirtti. Ev sahibi iddialara göre evin baca borusunu kırarak buradan aşağı katta oturan kiracısının evine son ses müzik verdi. Gece yarısı gelen müzik sesi ile şaşkına uğrayan kiracı büyük şok yaşarken ev sahibi tüm itirazlara rağmen kiracısı evden çıkana kadar bunları yapacağını belirterek "Aşağı kata kocaman bir delik açacağım, onları izleyeceğim oradan" diyerek büyük şok yaşattı.