Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da! Sakarya Acil Durum Hastanesi ve toplu açılış töreni ile 42 proje birden açıldı

Sakarya Demokrasi Meydanında düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da! Sakarya Acil Durum Hastanesi ve toplu açılış töreni ile 42 proje birden açıldı

Bugünkü programını Sakarya programına ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yapımı tamamlanan Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan hem iç hem de dış gündem hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 

Düzenlenen programda yapımı tamamlanan 42 projenin toplu açılışı da yapılırken açılışı yapılan toplam yatırım tutarı ise 1 milyar 100 milyon TL olarak ilan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ve yeni projelerin detayları haberimizde... 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR! 

Yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan konuşmada "42 ayrı projenin açılışını bugün burada gerçekleştiriyoruz. Genel toplamı 1 milyar 100 milyon lira olan Belediye yatırımlarının da açılışını gerçekleştiriyoruz. Toplamda bugün Sakarya'da 4 milyar TL'yi bulan projeleri açıyoruz. Sakarya'ya 20 yılda 42 milyar TL yatırım yaptık" diyerek yapımı tamamlanan projelerin toplam yatırım miktarı 1 milyar 100 milyon TL olarak duyuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta yapmış olduğu temasları hakkında da bilgi verirken Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleştirilen esir takası hakkında da bilgilendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisinin arkasında Türkiye olduğunu, bu nedenle de nereye giderse gitsin büyük bir sevgi ve ilgi gördüğünü söyledi. 2023 seçimlerine de değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Sakaryalılardan kendilerine oy vermelerini isteyerek teşekkürlerini iletip, programı sonlandırdı.