Darülaceze Başkanlığı bu sefer satılık daire değil villa ilanı yayımladı! İhaleden satılık konut

Darülaceze satılık gayrimenkuller ve ihaleden satılık konut, daire ilanları büyük ilgi görmeye devam ederken kurum bu sefer villa satışı yapacağını duyurdu.
Darülaceze Başkanlığı bu sefer satılık daire değil villa ilanı yayımladı! İhaleden satılık konut

İhaleden satılık daire ve konut ilanları arayan kişilerin yakından takip ettikleri kurumlar arasında yer alan Darülaceze Başkanlığı yeni satış duyurularını yayımladı. Darülaceze'nin satışa sunmuş olduğu gayrimenkuller arasında bu sefer apartman dairesi ilanlarının yanı sıra villa da yer aldı. Villa sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak düzenlenecek olan ihalede merak edilen sorular yayımlanan satış ilanı üzerinden yanıtlandı. 

İstanbul Kartal ilçesinde yer alan 973 m2 büyüklüğe sahip olan villa, Darülaceze Başkanlığı tarafından düzenlenen açık oturum ile satışa sunulacak. Toplam büyüklüğü 973,84 m2 olan dev bir arsa üzerinde kurulu bulunan müstakil villa düzenlenen ihalede en yüksek teklif sahibine sunulacak. 

DARÜLACEZE SATILIK GAYRİMENKULLER: VİLLA SATIŞ İHALESİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İstanbul'da satılık villa arıyorum diyen kişiler için yayımlanan ihale ilanı 107676875 taşınmaz nolu, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Orhantepe mahallesi, Yasemin (Kayın) Sokak, Tapuda: 12618 ada 37 parselde kayıtlı, 973,94 m² sahalı arsa ile bu arsa üzerinde kurulu bulunan müstakil villa satışa sunuldu. Şu anda kurum tarafından kiraya verilen villa ihalede en yüksek teklifi veren kişi ya da kuruma satılacak. 

Darülaceze Başkanlığı bu sefer satılık daire değil villa ilanı yayımladı! İhaleden satılık konut

İhale 2886 Sayılı Yasanın 45 nci maddesi hükümlerine göre Açık Teklif (Arttırma) Usulü ile 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te Yer Dârülaceze Başkanlığı - Çok Amaçlı Salon içerisinde yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminat bedelini Darülaceze Başkanlığı tarafından belirtilen kurallara uygun olarak yatırmaları zorunludur.