Etlik Şehir Hastanesi açılış tarihi belli oldu! Bakan Koca duyurdu Onkoloji ve Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapanıyor mu?

Ankaralıların merakla beklemiş oldukları Etlik Şehir Hastanesi açılış tarihi için beklenen açıklamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptı. Onkoloji Hastanesi ve Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapanıyor mu, ne zaman kapatılacak?
Etlik Şehir Hastanesi açılış tarihi belli oldu! Bakan Koca duyurdu Onkoloji ve Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapanıyor mu?

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve Bilkent Şehir Hastanesi konumuna göre merkeze daha yakın olması nedeniyle Ankaralılar tarafından beklenen Etlik Şehir Hastanesi için son dakika açıklamasını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptı. 

Ankara'da sağlık hizmeti almak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri Etlik Şehir Hastanesi açılış tarihi daha önce yaşanan sorunlar nedeniyle ertelenmişti. Yeni açılış tarihi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından ilan edilirken geri sayım başladı. 

ANKARA ETLİK ŞEHİR HASTANESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bakan Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında Ankaralıların beklemiş oldukları haberi verdi ve Etlik Şehir Hastanesi açılış tarihi olarak 28 Eylül tarihini duyurdu. 

ANKARA'DA DIŞKAPI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLE ANKARA ONKOLOJİ HASTANESİ KAPANIYOR MU?

Hastanelerin kapatılacağı iddiası büyük yankı uyandırırken konu hakkında açıklama yapan Bakan Koca "ANKARA ETLİK ŞEHİR HASTANESİ 28 Eylülde açılıyor. Bu hastanenin açılışı sebebiyle Onkoloji E. A. Hastanesi ile Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılacağı yönündeki iddialar asılsızdır. Kapatılacak hastanemiz yok. Gurur duyulacak yeni bir hastanemiz var. Hayırlı olsun" diyerek iddiaların asılsız olduğunu ve bu hastanelerin kapatılmayacağını duyurdu.