Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara mitingi bugün nerede, saat kaçta

Türkiye'nin en büyük şehir hastanelerinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi açılışı bugün yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede, günlük programı belli mi, Etlik Şehir Hastanesi açılışı saat kaçta?
Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara mitingi bugün nerede, saat kaçta

Açılışı daha önce ertelenen ve Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan Etlik Şehir Hastanesi açılışı için beklenen büyük gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından en büyük hayalim denilerek tanıtılan şehir hastaneleri projelerinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi Ankara’nın ikinci şehir hastanesi olacak.

Bilkent Şehir Hastanesi'ne kıyasla merkeze yakın olan konumu ile dikkat çeken hastane için resmi açılış töreni bugün gerçekleştirecek. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak. Hastane açılış töreninin ardından resmen hizmete girmiş olacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANKARA MİTİNGİ NE ZAMAN, ETLİK ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI BUGÜN SAAT KAÇTA?

Ankaralıların uzun zamandır bekledikleri Etlik Şehir Hastanesi açılışı bugün yani 28 Eylül 2022 Çarşamba günü itibari ile yapılacak. Hastanenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek. Açılış töreni saat 14.00 itibari ile başlayacak.

Bugün açılışı yapılacak olan Etlik Şehir Hastanesi aynı zamanda Türkiye'nin 20. Şehir Hastanesi olarak kayıtlara geçecek. 1 milyon metrekarelik dev bir arazi üzerinde kurulu bulunan sağlık kompleksi 4 bin yatak kapasitesi ile hizmet verecek. Her hastaya 1 oda anlayışı ile kurulan dev sağlık kompleksi içerisinde medikal otel, bir üniversite ve helikopter pisti ile ticari bölgeler de yer alacak.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Etlik Şehir Hastanesi adını aldığı Keçiören'in Etlik ilçesinde yer almakta olup Antares Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında yer almaktadır. 

Etlik Şehir Hastanesi Adresi: Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, 06170 Yenimahalle/Ankara