Evlerinde Tadilat Yaptırmak İsteyenler İçin Laminat Parke Temmuz Fiyatları

Evlerini tadilata sokmak isteyenler veya yeni ev yaptırmak isteyenler laminat parke fiyatlarını merak ediyorlar. Laminat parke fiyatları ne kadar oldu. İşte marka marka laminat parke fiyatları...
Evlerinde Tadilat Yaptırmak İsteyenler İçin Laminat Parke Temmuz Fiyatları

Yaz ayları itibariyle evlerde de tadilat dönemi başladı. Evlerinde tadilat yaptırmak isteyenler yapı malzemelerine dair fiyat araştırması yapıyorlar. Ayrıca yeni ev yaptıranlar da yapı malzemelerinin fiyatlarını kapsamlı bir şekilde inceliyorlar. Bu malzemelerden en çok kullanılanlardan birisi de laminat parke oluyor. Evlerde odaların alt tabanlarının görünen en üst malzemesi olan laminat parkeler evin değerini gösteren ayrıntılardan birisi oluyor.

LAMİNAT PARKE FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR?

Laminat parke fiyatları incelendiğinde oldukça geniş bir fiyat aralığı takip edilebiliyor. Bu durum tamamen kullanılan malzemenin cinsinden kaynaklanıyor. İthalat kaynaklı malzemeden üretilen laminat parkelerin fiyatları daha yüksek olabiliyor. Yerli üretim laminat parke fiyatları ise daha uygun olabiliyor. Ancak burada en önemli kısım laminat parkenin dayanıklı olup olmadığı oluyor. Bundan dolayı bilindik markaların bilindik ürünleri daha çok tercih ediliyor.

MALZEME KADAR İŞÇİLİK DE ÖNEMLİ

Laminat parke tadilatı yaptırmak isteyenler ömürlük olmasına büyük önem gösteriyorlar. Ancak kaliteli laminat parke olmak tek başına bu sonucu vermiyor. Aynı zamanda kaliteli işçilik de gerekiyor. Piyasadaki en kaliteli laminat parke alınsa dahi eğer kaliteli bir işçilik ile bu laminat parke döşenmezse sonuç hayal kırıklığı olabiliyor. Bundan dolayı laminat parke tadilatı yapılırken işinin ehli bir ustadan yardım almak gerekiyor.

LAMİNAT PARKE FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Laminat parke fiyatlarının Temmuz 2022 fiyatları oldukça merak ediliyor. Son fiyat listelerine göre bazı laminat parke modellerinin metrekare fiyatları şu şekilde:

-AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Gri Meşe: 123 TL
-Artfloor Elite Laminat Parke 12 mm Nişantaşı: 202 TL
-Vario Click Laminat Parke 8 mm Alanya: 121 TL
-Peli City Laminat Parke 8 mm İstanbul Meşe: 119 TL
-Smart Click Laminat Parke 6 mm Milas: 101 TL
-Peli Loft Derzli Laminat Parke 8 mm Istranca: 161 TL
-AGT Bella Laminat Parke 8 mm Anemon: 119 TL
-Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10 mm Anemon: 176 TL
-Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Modern Meşe: 133 TL
-Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Mavi Çam: 139 TL
-Artfloor Elite Laminat Parke 12 mm Emirgan: 202 TL
-Peli City Laminat Parke 8 mm Ordu Meşe: 119 TL
-Vario Click Premium Medium Derzli Laminat Parke 10 mm Fethiye: 159 TL