İbrahim Çelikkol Riva'daki meşhur villasını 50 Milyon TL'ye sattı!

Ünü oyuncu İbrahim Çelikkol İstanbul Riva’da bulunan ve oldukça meşhur olan villasını satarak kiraya çıktı. Bebek’te ev kiralayan ünlü oyuncu şimdi satın alacağı evi aramaya başladı.
İbrahim Çelikkol Riva'daki meşhur villasını 50 Milyon TL'ye sattı!

Sanat dünyasının gayrimenkul yatırımları sık sık gündeme geliyor. Türkiye’nin ünlü oyuncularından olan İbrahim Çelikkol da bir gayrimenkul satışı ile yeniden gündemde yer aldı. İbrahim Çelikkol’un İstanbul Riva’da bir villası vardı. Bu villada eski eşiyle yaşayan ünlü oyuncu boşanınca oradan taşınmıştı. Şimdi o villanın satıldığı bildirildi.

ADI UĞURSUZ VİLLAYA ÇIKMIŞTI!

İbrahim Çelikkol’un satışını yaptığı villa uğursuz villa olarak ünlenmişti. Bu villada önce İbrahim Çelikkol ve eski eşi yaşamışlardı ve evlilikleri boşanma ile sonuçlanmıştı. Boşandıktan sonra İbrahim Çelikkol yeni kız arkadaşıyla bir süre daha aynı villada yaşamaya devam etmişti. Ancak şehir yaşamına özlem duyan İbrahim Çelikkol bu villayı satışa çıkarmıştı. İbrahim Çelikkol ve eşinden sonra aynı villada Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti de kiracı olarak yaşamışlardı. Bu çiftin de boşanması ile villanın adı magazin basınında uğursuz villa olarak anılmaya başlandı.

50 MİLYON TL’YE SATTI!

İbrahim Çelikkol’un Riva’daki meşhur villayı geçtiğimiz günlerde sattığı bildirildi. Bu villayı ismi açıklanmayan bir iş insanına İbrahim Çelikkol 50 Milyon TL bedelle sattı. Satış işlemlerinin tamamlandığı bildirilirken ünlü oyuncu şimdi satın alacağı bir ev için arayışa girdi. Ancak şu ana kadar gönlüne göre bir ev bulamayan İbrahim Çelikkol ev sahibiyken kiracı oldu.

BEBEK’E TAŞINDI!

Bebek’te bir ev kiralayan İbrahim Çelikkol bir süredir burada yaşıyor. Kendisine yeni bir düzen kuran ünlü oyuncu bir yandan da satın alacağı yeni evini aramayı sürdürüyor. Şehir hayatından uzakta olmayan bir ev arayan başarılı oyuncu şu anda kadar içine sinen bir ev bulamadı. Bu konuda gayrimenkul danışmanları ile çalışan İbrahim Çelikkol’un gönlüne yatan bir ev bulunması halinde yeni bir ev satın alacağı belirtildi .