İslam Memiş'ten konut satışları için yeni sistem önerisi!!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’de konut satış sistemine dair yeni bir öneride bulundu. Bankaların müşterilerden talep ettikleri sigorta şartının gevşetilmesi ile konut satışlarının artacağını iddia eden İslam Memiş’ten yeni sistem önerisi....
İslam Memiş'ten konut satışları için yeni sistem önerisi!!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş zaman zaman emlak piyasası ile alakalı olarak önemli değerlendirmelerde bulunuyor. Konut sektöründe fiyat düşüşlerinin kolay olmayacağını söyleyen İslam Memiş fiyatların artış hızının kesilebileceğini belirtti. İslam Memiş ayrına Türkiye’ye yeni bir konut atış sistemi önerisi yaptı.

EV SAHİBİ OLMA FIRSATI VERİLMELİ!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Türkiye’de sigortasız olarak serbest çalışan binlerce vatandaş var. Hurdacı, ayakkabı boyacısı, günlük temizlik işçisi gibi işlerde çalışıp ekonomik olarak önemli sorunu olmayan vatandaşlarımız var. Bu insanlara ev sahibi olabilecekleri bir fırsat verilmelidir. Kolayca taksitlerini ödeyebilecek insanlardan bahsediyorum.” dedi.

İslam Memiş'ten konut satışları için yeni sistem önerisi!!

SİGORTA ŞARTI NEDENİYLE KREDİ ÇEKİP EV ALAMIYORLAR!

Konuya geniş açıdan bakılması gerektiğini söyleyen İslam Memiş, “Altın döviz gibi birikimlerini yastık altında değerlendirenler var. Bu insanlar bankalardan konut kredisi çekmek istediklerinde sigorta şartı nedeniyle kredi alamıyorlar ve dolayısıyla ev sahibi de olamıyorlar. Onlardan sigorta belgesi istenmemelidir. Bu bahsettiğim vatandaşlar bize ev satın borcumuzu aksatmadan öderiz diyorlar.” ifadelerini kullandı.

150 BİN SOSYAL KONUT PROJESİNDEN ÖNCE BU YENİ SİSTEM AÇIKLANMALI!

Konut satışlarında yeni bir sistem geliştirilmesi gerektiğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı  İslam Memiş, “İnsanoğlunun yapısı gereği almadan vermek olmaz. Bunun için Türkiye’de konut satışlarında yeni bir sisteme geçilmelidir. Hem devlet için hem de inşaat sektörü için kazançlı bir yol olacaktır. 150 bin sosyal konut projesi açıklanmadan önce böyle bir sistemi kurmak gerekiyor. Bu durum konut fiyatlarındaki yükselişi kıracak ve piyasaya biraz olsun denge getirecektir.” dedi.