İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

Satılık arsa arayışında olan kişiler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 6 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile yeni satış kararını açıkladı...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

Belediyeden satılık arsa ihalesi ilanları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, bu ilanlardan birini de İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayımladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında Kartal ilçesinin Yakacık Mahallesi sınırları içerisinde kalan 2 arsanın ihale yöntemi ile satışa sunulacağı duyuruldu. 

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan biri B.1 plan notuna istinaden yapılaşma koşullarında Konut Alanında ve kısmen yolda kalan diğeri ise Konut Alanı olarak imar durumuna sahip olan 2 arsa ihale yöntemiyle satılacak. Her iki arsanın da satış ihalesi 17 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

BELEDİYEDEN SATILIK ARSA İHALESİ ARAYANLARA İBB SATACAK! 

17  Ağustos 2022 tarihinde düzenlenecek olan ihale ile İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı olan Yakacık Mahallesi sınırları içerisinde kalan 2 arsanın satışı yapılacak. 528 m2 büyüklüğe sahip olan ve imar durumu B.1 plan notuna istinaden yapılaşma koşullarında Konut Alanında ve kısmen yolda kalan arsanın muhammen bedeli 3 milyon 962 bin TL olarak belirlenirken, imar durumu konut alanı olarak görünen 389,27 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın muhammen bedeli ise 2 milyon 919 bin TL olarak ilan edildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihale ile arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul adresinde 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:20 itibari ile başlayacak olan ihale ile satılacak olan arsalar için satış Fonlar İhale Yönetmeliğinin 38. maddesine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılacak. İhale saatinden önce şartnameye uygun teklif mektubu verenler ihaleye katılmaya hak kazanacaklar.