İstanbul'daki evi nedeniyle torunuyla mahkemelik olan İbrahim Tatlıses neden dava açtığını açıkladı!

İbrahim Tatlıses İstanbul’daki evinde oturan torununu evden çıkarmak için mahkemeye başvurdu. Torunu ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses neden mahkemeye başvurduğunu kamuoyuna açıkladı.
İstanbul'daki evi nedeniyle torunuyla mahkemelik olan İbrahim Tatlıses neden dava açtığını açıkladı!

Gayrimenkul zengini olarak bilinen İbrahim Tatlıses hakkında gündeme bomba gibi bir haber düştü. Çok sayıda evi olduğu bilinen İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses’ten olma torunu Mert Tatlıses hakkında mahkemeye başvurdu. İstanbul’daki evinin torunu mert Tatlıses tarafından 5 yıldır işgal edildiğini iddia eden İbrahim Tatlıses torununun evden çıkarılmasını talep etti.

TORUNUNU MAHKEMEYE VERDİ!

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran İbrahim Tatlıses, Seyrantepe’de bulunan evinin tamamen rızası dışında 5 yıldır haksız bir şekilde işgal edildiği gerekçesi ile torunu Mert Tatlıses’e dava açtı. Davanın ilk duruşması ise önceki gün yapılırken bu mahkeme kamuoyunun oldukça ilgisini çekti.

NEDEN DAVA AÇTIĞINI AÇIKLADI!

İbrahim Tatlıses konu hakkında Söylemezsem olmaz programına açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı oğlu Ahmet Tatlıses’in “Akli melekeleri yerinde değil, vasi atansın.” diyerek mahkemeye başvurduğunu hatırlatarak tepki gösterdi.

Hakkında açılan dava nedeniyle 7 farklı kuruma başvurup Ege Üniversitesi’nden sağlık raporu aldığını belirten İbrahim Tatlıses, “Ben evladım aakli melekelerimin yerinde olduğuna dair sağlık raporunu vermekten dolayı üzüntü duydum. Onların beni deli olarak görmelerini hazmedemiyorum. Bundan dolayı Mert Tatlıses’in o evde kalmasını istemiyorum. Evladım da değil onun evladının evde olmasını uygun görmüyorum. Ben bütün çocuklarıma gerektiği gibi bakıyorum. Her bir çoğuma ev veriyorum, giderlerini karşılıyorum. Ahmet Tatlıses de gidip kendi çocuğuna ev verip giderlerini karşılasın. Madem ben deliyim benden beklemesin. Oradaki evin kirası önemli değil, ben o parayı bahşiş olarak veriyorum. Benim gibi baba, benim gibi dede bulamazlar ama çok incindim.” dedi.

Oğlu Ahmet Tatlıses’e tepki göstermeye devam eden İbrahim Tatlıses, “Bana deli diyerek vasi davası açıyor. Bu benim işimi etkiler, sahneye çıkışımı etkiler, prestijime darbe vurur. Ben sağlığımın yerinde olduğuna dair rapor almışım. Benim deli olduğumu düşünen oğlum da deli gördüğü babası ile bir işi olmasın.” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses’in şikayeti ile açılan mahkemenin ilk duruşmasından şikayet konusu olan evin 5 yıllık ecrimislinin tespit edilmesi kararı çıkmıştı.