İzmir Büyükşehir Belediyesi ihale ile konut satıyor!

Konut fiyatlarının en çok arttığı iller arasında yer alan İzmir'de büyükşehir belediyesi tarafından ihale yöntemi ile konut satışı yapılacağı ilan edildi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ihale ile konut satıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilan kapsamında 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre ihale yöntemi ile konut satışı yapılacağı duyuruldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 2 No'lu Hol Basmane- Konak/ İZMİR adresindeki Hol-2 binasında 2 nolu Toplantı Salonunda komisyon huzurunda 22.12.2022 Perşembe günü saat 14:00'te yapılacak olan ihalede 4 taşınmazın satılacağı belirtildi. 

İzmir son dönemde konut fiyatlarının en çok arttığı iller arasında yer alırken bu nedenle satışa sunulan konutlar ev sahibi olmak isteyen kişiler kadar aynı zamanda konut yatırımı yapmak isteyen kişiler tarafından da yakından takip ediliyordu. Yayımlanan ilanla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hem yatırımcılara hem de konut almak isteyenlere fırsat sunuldu. 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONUT SATIŞ İHALESİ İLE EV SATIYOR! 

Belediyelerin satılık konut ilanları yakından takip edilmeye devam ederken bu ilanlardan birini de İzmir Büyükşehir Belediyesi yayımladı. Yayımlanan ilan kapsamında İzmir'in Buca ilçesine bağlı olan Tınaztepe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 4 konut satışı ihale yöntemi ile yapılacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ihale ile konut satıyor!

Konutların satış fiyatları en düşük 816 bin liradan başlarken 935 bin liraya kadar değişti. Konutlardan almak isteyen kişilerin ihale tarihinden bir gün önce 21.12.2022 Çarşamba günü en geç saat 12:00'a kadar Mesken Şube Müdürlüğü' ne başvurmaları istendi. İhale yöntemi ile yapılacak olan satışta en yüksek teklif sahipleri taşınmazları almaya hak kazanacaklar.