İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü duyurdu! İzmir'de satılık lojmanlar için yeni ilan yayımlandı

İzmir'de satışa çıkan yeni kamu konutları ve satılık lojman ilanları için beklenen duyuru yayımlandı. İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile 22 kamu konutu satışa çıktı.
İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü duyurdu! İzmir'de satılık lojmanlar için yeni ilan yayımlandı

İzmir Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni ihale duyurusu ile mülkiyeti kamuya ait olan memur lojmanları için satış yapılacağı ilan edildi. Ekim ayı lojman satış ihalesi ilanları peş peşe yayımlanmaya devam ederken bunlardan biride İzmir lojman satışı için verildi. 

İzmir'de satılık lojman ilanları bekleyen kişilere yönelik olarak yayımlanan ilanda ev sahibi olmak istiyorum diyen kamu konutu fırsatı sunuldu. Söz konusu taşınmazların satışları 13 Ekim, 14 Ekim ve 17 Ekim 2022 tarihlerinde 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ana Hizmet Binası Anadolu Caddesi 41/5 Bayraklı/İZMİR adresindeki binasının giriş katında bulunan ihale salonunda komisyon huzurunda yapılacak. 

İZMİR MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK KAMU KONUTLARI VE LOJMAN İLANLARI! 

Ekim ayının merakla beklenen lojman satış ilanları peş peşe yayımlandı. İzmir'de de lojman satışı yapılacağı ilan edildi. İzmir'in Konak ilçesine bağlı olan Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve İzmir'in en değerli bölgeleri arasında yer alan lokasyonda bulunan kamu konutları satışa çıktı. 

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü duyurdu! İzmir'de satılık lojmanlar için yeni ilan yayımlandı

Lojman satış fiyatları 92 m2 ile 112 m2 arasında değişirken lojman satış fiyatları 1 milyon 195 bin TL ile 1 milyon 698 bin TL arasında değişiyor. Karşıyaka Emlak Müdürlüğünde ihale dokümanları ücretsiz olarak görülebilecek. İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri yeterli olacak. İhalede en yüksek teklif sahibi taşınmazı satın almaya hak kazanacak.