İzmir Dikili'de belediyeden satılık uygun fiyatlı arsalar!

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı tarafından bir ilan yayınlanarak 15 adet arsanın ihaleyle satışa çıkarıldığı ilan edildi. Satışa sunulan arsalara dair ayrıntılar kamuoyu ile de paylaşıldı.
İzmir Dikili'de belediyeden satılık uygun fiyatlı arsalar!

Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak son dönemlerin en kazançlı yatırım alanlarından birisi haline geldi. Gayrimenkul yatırımı her dönem getirisi olan bir yatırım modeliydi ama yüksek enflasyondan dolayı gayrimenkuller adeta varlıkların korunmasını da sağladı. Bunun için de gayrimenkul satın almak isteyenlerin sayısı bir hayli fazlalaştı. Arsa yatırımları ise başlı başına bir kazanç kapısı oluyor. Emlak piyasasında bulunamayan fırsatları ile belediyeler verebiliyor. İzmir Dikili Belediyesi de ihaleyle 15 adet arsa satışı yapılacağını ilan etti.

BELEDİYEDEN SATILIK ARSALAR!

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı yayınlanan resmi ilan ile arsa satış duyurusu yaptı. Buna göre İzmir’in Dikili ilçesinde Katıralanı Mahallesi’nde bulunan arsalar ihaleyle satılacak. Arsaların büyüklüklerinin 397 metrekare ile 477 metrekare arasında değiştiği bildirildi. Arsaların tam hisseleri satışa çıkarken muhammen bedeller de açıklandı.

Satışa sunulan 15 adet arsa için açıklanan muhammen bedeller 523 Bin TL ile 706 Bin TL arasında değişiyor. İhaleye katılmak için ise ödenmesi gereken geçici teminat bedellerinin 15.690 TL ile 21.180 TL aralığında olduğu bildirildi. Yine ihaleye katılmak isteyenlerin almaları gereken ihale şartnamesinin bedelinin 1.000 TL olduğu açıklandı.

İzmir Dikili'de belediyeden satılık uygun fiyatlı arsalar!

İzmir Dikili Belediyesi 15 arsanın satış ihalesini 2 Şubat 2023 tarihinde yapacak. Açık artırma ile satılacak olan arsaların ihalesi Belediye Konferans ve Düğün Salonu’nda yapılacak. İhaleyi kazananlar her türlü vergi, resim harçları ve diğer giderleri ödemek ile de yükümlü olacaklar. İhalede teklif edilen bedelin ödenmesi ile tapu devri yapılarak tapu tescili gerçekleştirilecek.