KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi Yayımlandı!

Yükselen konut fiyatları nedeni ile ucuz ev sahibi olmak isteyen kişiler TOKİ ve KİPTAŞ projelerine yönelmişti. KİPTAŞ İzmit Çınarevler kura çekilişi sonuçları 7 Temmuz 2022 isim listesi...
KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi Yayımlandı!

Türkiye'de konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yer alan İstanbul'da dar gelirli vatandaşların tek ev sahibi olma umudu sosyal konut projeleri olarak kalmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde TOKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ, İstanbul'da ucuz sosyal konut üretmeye devam ederken KİPTAŞ şehir dışındaki ilk projesini İzmit'te gerçekleştireceğini ilan etmişti. 

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında satışa sunduğu ilk sosyal konut projesi olan KİPTAŞ Çınar Evler konut projesi için beklenen kura çekimi bugün itibari ile yapıldı. Konut sahibi olmak isteyen kişilerin yapmış oldukları yoğun başvuru sonucunda satışa sunulan 143 konutu satın alma hakkını elde edecek şanslı kişiler noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. 

KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLERİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ YAYIMLANDI 

İzmit'te satışa sunulan KİPTAŞ Çınar Evleri konut projesi için beklenen kura çekimi yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi arasında imzalanan ortak protokol ile 143 konutluk sosyal konut projesi üretileceği ilan edildi. Toplam 4 blok üzerinde yükselecek olan projede yoğun başvuru yapılmış, başvuru sahiplerinin kura çekimi ile belirleneceği ilan edilmişti. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi Yayımlandı!

KİPTAŞ sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "KİPTAŞ İzmit Çınar Evler hak sahiplerinin daireleri belli oldu! Hak sahiplerine yeni evlerinde güvenli ve sağlıklı bir yaşam dileriz" ifadelerine yer verilerek kura çekiminin noter huzurunda yapıldığı açıklandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi Yayımlandı!

KİPTAŞ ÇINAR EVLERİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI! ÇEKİLİŞ İSİM LİSTESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile satışa sunulan 87 m2 olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 m2 olan 66 adet 2+1 daire, 124 m2 olan 40 adet 3+1 olmak üzere toplam 4 bloklu 143 konut için hak sahipleri belirlendi.

Kura çekilişinde ismi olanlar KİPTAŞ sitesinden duyuruldu. Kura sonuçlarını öğrenmek için KİPTAŞ internet sitesine giriş yapan kişiler ardından burada yer alan kura sonucu sorgulama ekranı linkini tıklayarak kimlik numarası ve telefon numaralarını yazarak isimlerine konut isabet edip etmediklerini öğrenebilirler. İsmine konut isabet etmeyen kişilere KİPTAŞ başvuru parası iadesi yapılacak.