Komşular arasında kedi kavgası meydan muharebesine döndü, kadınların kavgası kameraya yansıdı

Apartmanda kedi köpek beslemek konusunda yaşanan kavgalar her geçen gün artmaya devam ederken bu sefer komşular arasında Paşa isimli kedi nedeniyle farklı bir kavga yaşandı.

Özelliklede pandemi döneminde zorunlu karantina günlerini evinde kapalı geçiren kişilerin evcil hayvan sahiplenmeye başlması ile kedi köpek kavgaları da artmıştı. Apartmanda kedi köpek beslemek isteyen kişilerle komşuları arasında tartışmalar ve sorunlar yaşanırken bu sefer kavganın sebebi bambaşka bir neden çıktı. 

Aynı binada yaşayan iki komşunun arası açıldı. Komşularda biri küstüğü komşusuna daha önce sahiplendirdiği kediyi geri istedi. Kendisi ile küstüğü için komşusunun kedisini geri istediğini iddia eden kadın ise kediyi geri vermek istemedi. İddialara göre kadının evde olmadığı bir esnada komşusu kedisini gizlice aldı. Komşular arasında kedi kavgası başladı! 

PAŞA KİMİN KEDİSİ?

İki komşunun yaşadığı anlaşmazlık kavgaya dönüşürken Show Haber olayı haber yapmak için olay yerine gitti. Show Haber muhabirinin son derece zor durumda kaldığı olayda komşular arasında bir kere daha tartışma hararetlendi. İki komşu da Paşa isimli kedinin kendisine ait olduğunu iddia ederken, kameraların önünde yeni bir arbede yaşandı. 

Show Haber muhabirinin olay anında son derece zor durumda kaldığı görülürken kadınların kavgası uzun süre devam etti. İki tarafından da olay yerine polis çağırması ile kavga sona ererken Paşa isimli kadının kendisine ait olduğunu savunan alt kat komşusu, kedinin evde fazla olduğu için kendisi tarafından sahiplenildiğini, ancak komşusu ile küstüğü için kedisinin geri alınmaya çalışıldığını savundu. Diğer komşu ise iddiaları reddetti.