Komşuya hakaret davasında Halil Sezai hapis cezası aldı!

İkiz villada oturduğu komşusu ile yaşadığı gürültü kavgası ve sonrasında yaşananlar nedeniyle Halil Sezai uzun süre kamuoyu gündeminde yer almıştı.
Komşuya hakaret davasında Halil Sezai hapis cezası aldı!

Film çekimi nedeniyle kiraladıkları ikiz villada aynı bahçeyi paylaştıkları komşusu ile yaşadıkları tartışma ve sonrasındaki kötü görüntüler nedeniyle Halil Sezai büyük tepki çekmişti. Kendisinden oldukça büyük olan komşusuna saldırdığı görüntüleri nedeniyle kendisi de özür dileyen Halil Sezai karşılıklı olarak açılan davalarla uzun süre adliye koridorlarını arşınlamak zorunda kalmıştı. 

Komşusu tarafından kendisine açılan hakaret davasında Halil Sezai hakkında mahkeme kararını açıkladı. Anadolu 33. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada komşusu tarafından hakaret suçlaması ile dava açılan Halil Sezai hapis cezası aldı. 

SON DAKİKA: HALİL SEZAİ HAKKINDA MAHKEME HAPİS CEZASI VERDİ! 

Oynadığı filmde canlandırdığı romantik karakter ve dillere plesenk olan şarkılarla kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan Halil Sezai komşusu ile yaşadığı kavga ile magazin gündeminde uzun süre yer almıştı. Halil Sezai kavga nedeni ile mahkemelik olmuş, sonrasında kavga ettiği kişi hakkında bir konserinde söylediği sözlerle yine şimşekleri üzerine çekmişti. 

Konserde kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle mahkemeye verilen Halil Sezai mahkemede "Olay tarihinde bir konserim vardı. Konsere başlamadan önce gelen dinleyicilerimle kısa bir konuşma yaparım. O günde dinleyicilerimle konuşma yaptım. Müşteki ile aramızda önceki bir olaydan kaynaklı husumet bulunmaktadır. Aramızdaki olay yargı aşamasına taşınmıştı. Bu olaydan bahsederken dinleyicilerimden biri 'boş ver abi' şeklinde konuştu. Bende dinleyicime cevap verdim. Amacım hakaret etmek değildi. Suçsuzum beraatimi talep ederim" diyerek kendisini savundu. 

Halil Sezai hakkında 'Hakaret' suçundan 4 ay 25 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Halil Sezai ise gerçeklerin farklı olduğunu belirterek ilerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapacağını söyledi.