NEF Miami'de 3 arazi satın aldı 2200 konutluk dev proje geliyor!

Türkiye'nin en büyük inşaat markaları arasında yer alan dev konut projeleri ile adını duyuran NEF Türkiye dışına açılıyor!
NEF Miami'de 3 arazi satın aldı 2200 konutluk dev proje geliyor!

Son dönemde yaptığı başarılı projeler ile adını duyuran NEF yurt dışında yeni bir projeye imza atmak için ilk adımı attı. Konu hakkında açıklama Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur tarafından yapılırken yeni projenin 2 bin 200 konuttan oluşacağı ilan edildi. 

Türkiye'de yaptığı çok sayıda konut projesi ile adını duyuran NEF yurt dışında da başarılı projeler ile global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlerken şirketin yönetim kurulu koltuğundan Türkiye'nin genç başarılı iş adamları arasında yer alan Erden Timur oturuyor. Galatasaray Yönetim Kuruluna da giren ve transferlerle taraftarların gönlünü kazanan Timur yurt dışındaki proje ile emlak sektörüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

NEF YURT DIŞINDA KONUT YAPIP KİRAYA VERMEYE HAZIRLANIYOR!

NEF'in yurt dışı projeleri hakkında açıklama yapan Ender Timur Amerika'da önümüzdeki 5 yıllık zaman dilimi içerisinde 10 bin konut yaparak bunları kiraya vermek istediklerini belirterek ilk adımı attıklarını duyurdu. NEF Miami'de yapmayı planladığı 2 bin 200 konutluk dev proje için 3 arazi satın aldı. 

Timur yaptığı açıklamasında “Birçok ülkede olduğu gibi Amerika’da da konut arzında bir sıkıntı görüyoruz. Enflasyonist dönemlerde dünyada her zaman Gayrimenkul öne çıkıyor. Enflasyondan korunmalı en güvenli YATIRIM aracı gayrimenkul. Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladık. Burada kiralık konut projesi geliştiriyoruz. Bir yılda 6 bin üniteye ulaşma ve 5 yıl içinde ABD’de 10 bin ünite kiralık konut geliştirme hedefimiz var" diyerek hedeflerini adım adım hayata geçireceklerini dile getirdi.