O binalarda oturanlara baz istasyonu piyangosu! Hemen kontrol edin 150.000 TL ödeme alabilirsiniz

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından yürütülen kampanyalar yakından takip edilirken 3 şirketin giriştiği rekabet apartman ve binalarda oturan ev sahiplerine müjdeli haber verildi. Şanslı binalarda oturan kişilere 150 bin TL ödeme yapılıyor!
O binalarda oturanlara baz istasyonu piyangosu! Hemen kontrol edin 150.000 TL ödeme alabilirsiniz

O binalarda oturanlara baz istasyonu piyangosu! Hemen kontrol edin 150.000 TL ödeme alabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük telefon operatörleri ve internet servis sağlayıcıları arasında yer alan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından yapılan açıklama ile ev sahiplerine yeni bir ek kazanç kapısı açıldı. 

Türkiye genelinde 80 bin baz ağı kuran şirketler bu sayıyı arttırarak rakiplerinin önüne geçmeye çalışırken bunun için kesenin de ağzını açtı. Cep telefonu operatörleri yeni müşteri çekme konusunda en büyük kozları olarak öne sürdükleri çekim gücü için birbirleri ile kıyasıya bir rekabete girerken, baz istasyonu konusunda binalara ödedikleri rakamları da arttırdı. 

BİNASINA BAZ İSTASYONU KURANLARA 150 BİN TL ÖDEME YAPILACAK! 

Mobil operatör şirketleri binalara ödemiş oldukları baz istasyonu kurulum ücretini 2022 yılı için güncelledi. Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell tarafından ödenen rakamlar daha fazla kişiye ulaşmak için arttırılırken yeni zamlı ödemeler yapılmaya başlandı. 

O binalarda oturanlara baz istasyonu piyangosu! Hemen kontrol edin 150.000 TL ödeme alabilirsiniz

“Elektronik Haberleşme Cihazlarından Kaynaklanan Elektromanyetik Alan Şiddetinin Uluslararası Standartlara Göre Maruziyet Limit Değerlerinin Belirlenmesi, Kontrolü ve Denetimi Hakkında Yönetmelik” (Yönetmelik) hükümlerine uyulması kaydıyla kapsama ve kapasite artışına izin verilen bölgelerde yer alan binalarda baz istasyonu kurulmasına izin verildi. 

BAZ İSTASYONU BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Binasına baz istasyonu kurmak isteyen kişiler ve apartman yöneticilerinin başvuru yapmaları yeterlidir. Konu hakkında bilgi almak için cep telefonu operatörlerinin aranılarak bilgi alınması yeterlidir. Saha elamanları tarafından yapılan denetimler sonrasında onay verilmesi halinde baz istasyonu kurulumu yapılmaktadır. 

Baz istasyonu kurulumu için öncelik cep telefonu sinyali düşük olan bölgelere verilmekte olup, baz istasyonu kurulumu için onay verilen binalarda 150 bin liraya kadar ödeme yapılmaktadır. Binaların çatısına kurulan baz istasyonları için tıpkı dairelerde olduğu gibi kiralama yapılmakta olup ödemeler yıl bazında yapılmaktadır.

Her sene yapılan kira sözleşmesi yenilemesi karşılığında bir kere daha tahsilat yapılmaktadır. Rakamlar düzenli olarak yenilenmekte olup her sene ücretler zamlı olarak ödenmektedir. Sizde binanıza baz istasyonu kurdurtarak ödeme almak isterseniz operatörlerin ilgili departmanları ile görüşerek bu talebinizi iletebilir, saha temsilcisi tarafından kontrol yapılmasını talep edebilirsiniz.