Prefabrik evde kampanya indirimi! 90.000 TL'ye 2+1 müstakil ev!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler ucuz maliyetli çözüm arayışlarını sürdürüyorlar. Prefabrik evler için indirimli kampanyalı fiyatlar açıklanırken 200 Bin TL de devlet desteği almak mümkün.
Prefabrik evde kampanya indirimi! 90.000 TL'ye 2+1 müstakil ev!

Müstakil ev sahibi olmak herkesin bir gün ulaşmak istediği hayal olmaya devam ediyor. Bu evleri en uygun maliyetle yaptırabilmek için araştırmalar devam ediyor. Betonarme müstakil bir ev yaptırmak artık çoğu vatandaşın ödeme gücünün çok ötesine geçti. Artan inşaat maliyetlerinden dolayı müstakil ev yaptırırken betonarme ev seçenek dahi olarak düşünülmüyor. Buna bağlı olarak daha düşük maliyetle mal edilebilecek evlere doğru bir yönelme yoğunlaştı. Bu yönelmenin vardığı tek adres ise prefabrik evler oluyor.

PREFABRİK EV YAPTIRMAK NEDEN DAHA UCUZ?

Prefabrik ev yaptırmak betonarme ev yaptırmaya göre daha ucuz oluyor. Bunun nedenleri genellikle herkesçe biliniyor. Betonarme ev yaptırılmak istendiğinde beton maliyeti, demir maliyeti, işçilik, her malzeme için ayrı ayrı nakliye masrafı gibi ücretler fiyatları uçuruyor. Kullanılan malzemelerin fiyatları da genellikle dolara endekslendiği için iş çığırından çıkabiliyor. Prefabrik evler daha maliyetsiz malzemeler ile üretiliyor. Bu da bir fiyat avantajı sağlıyor. Haliyle prefabrik evleri çok daha düşük bir maliyetle yaptırmak mümkün oluyor.

ARSA ŞART!

İster prefabrik ev olsun isterse de betonarme ev olsun asıl maliyet arsa maliyeti oluyor. Arsa maliyetlerinin çok yüksek olmasından dolayı hem arsa alıp hem ev yaptırmak çok külfetli olabiliyor. Bunun için prefabrik ev yaptırmak arsası olanlar için uygun olabiliyor. Evin yaptıracağı alan arsa vasfında da olmayabilir. Arazi vasfında topraklar üzerinde ev yaptırmaya izin varsa oraya da prefabrik ev yaptırılabiliyor. Bu konuda en net bilgi ise arazinin bulunduğu yerin bağlı olduğu belediyenin imar müdürlüğünden alınabiliyor.

DEVLET 200 BİN TL DESTEK VERİYOR!

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar prefabrik ev yaptırmak istediklerinde devletten 200 Bin TL destek alabiliyorlar. Bu destek için ihtiyaç sahipliğinin yanında bazı ek şartlar da bulunuyor. Bunları da karşılayan vatandaşlara Aile Bakanlığı 200 Bin TL destek veriyor. Her prefabrik ev yaptıranın bu 200 Bin TL desteği alamayacağının bilinmesi gerekir. Bu tamamen ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal bir destektir.

PREFABRİK EVLERDE KAMPANYA İNDİRİMLERİ

prefabrik-ev-indirim.jpg

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler fiyat araştırması yaptıklarında kampanya indirimleri ile karşılaşabiliyorlar. Bunun için prefabrik ev fiyatları kapsamlı bir şekilde araştırılmalıdır. Bu bağlamda 55 metrekare 2+1 prefabrik ev 179.900 TL'ye, 50 metrekare 2+1 prefabrik ev 289.900 TL'ye ve 70 metrekare 2+1 prefabrik ev 324.900 TL'ye yaptırılabiliyor. 200 Bin TL devlet desteği alındığında fiyatlar oldukça düşebiliyor.

Not: Burada prefabrik evler hakkında bilgiler verilmiştir. Sitemizde prefabrik ev satışı yoktur. Prefabrik ev yaptıracaklar bu alanda faaliyet gösteren firmalar ile iletişime geçmelidirler.