Prefabrik evde Şubat kampanyası! 70 metrekare 2+1 ev 39.900 TL!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için Şubat kampanyaları açıklandı. 70 metrekarelik prefabrik evi 39.900 TL'ye yaptırabilme fırsatı verildi. Çok uygun fiyata ev sahibi olmanın yolu belli oldu.
Prefabrik evde Şubat kampanyası! 70 metrekare 2+1 ev 39.900 TL!

Prefabrik evler için Şubat ayı fiyatları belli oldu. Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin merakla bekledikleri fiyatlar açıklandı. Tahminlerin dahi ötesinde çok uygun fiyatlarla prefabrik ev yaptırmak mümkün olabiliyor. Firmalar Şubat ayı kampanyaları ile müşterilere çok önemli avantajlar sundular. Net indirimler yapılırken kampanyalı prefabrik evler çok önemli bir fırsat oluyor. 

DEVLET DESTEĞİ ALINABİLİR

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet tarafından bazı destekler sağlanabiliyor. Bunun için bazı şartlar aranıyor. Bu şartları karşılayanlar Aile Bakanlığı üzerinden 200 Bin TL destek alabiliyorlar. Alınan destek ile prefabrik ev yaptırmanın maliyetinin büyük bir kısmı karşılanıyor. Bu maliyet düşüşü ile prefabrik evler neredeyse bedava fiyata bile yaptırılabiliyor. Aile Bakanlığı bu imkanı uygun bir arazisi olan ihtiyaç sahiplerine sağlıyor. 

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

Prefabrik ev fiyatları için standart bir uygulama bulunmuyor. Sektör içerisinde fiyatlaması yapılan prefabrik evler için firmalar zaman zaman kampanyalar düzenliyorlar. Bu kampanyalar ile beraber fiyatlar çok düşük olabiliyor. Normal koşullarda en ucuz prefabrik evlerin fiyatları 150 Bin TL'den başlıyor. Ancak en yüksek fiyatlamada işler değişiyor. Çok nitelikli projeler olan villa tipi prefabrik evlerin fiyatları 1,5 Milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. 

Prefabrik evde Şubat kampanyası! 70 metrekare 2+1 ev 39.900 TL!

Emlak365 okuyucuları için prefabrik evlerin fiyatlarını inceledik. Kampanyalı bir prefabrik evi haberimizde konu ediyoruz. Buna göre 70 metrekare 2+1 büyüklüğünde prefabrik ev için 239.900 TL fiyat veriliyor. Kampanya dışında bu prefabrik ev 296.900 TL'ye yaptırılabiliyor. 60 Bin TL kampanya indirimi yapılan bu prefabrik ev Şubat ayının en avantajlı seçeneklerinden birisi oldu.

39.900 TL'YE YAPTIRILABİLİR

Devletten 200 Bin TL destek alınması durumunda 239.900 TL'lik prefabrik ev için sadece 39.900 TL ödeme yapılması yeterli olacak. Bu ödeme için de bankalardan ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Bu şekilde hiç peşinat ödemesi yapmadan 1.600 TL taksitle prefabrik ev sahibi olunabilecek. Oldukça avantajlı olan bu kampanya ile çok sayıda kişi müstakil bir ev sahibi olma imkanı buluyorlar.