Prefabrik evlerde Haziran kampanyası! 3+1 müstakil eve indirimli fiyat!

Haziran ayı prefabrik ev kampanyaları belli oldu. 3+1 prefabrik ev yaptırmak isteyenler hangi fiyatlarla karşılaşacaklar? Prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu?
Prefabrik evlerde Haziran kampanyası! 3+1 müstakil eve indirimli fiyat!

Prefabrik evlere olan ilgi artarak devam ediyor. Müstakil ev sahibi olmanın en ekonomik yolu olan prefabrik evler için fiyatlar kadar bazı diğer özellikler de avantajlı bulunuyor. Prefabrik ev üretimi ve satışı yapan firmalar Haziran ayı prefabrik ev kampanyalarını hazırladılar. Haziran ayı fiyatlarına göre prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu?

PREFABRİK EV İLE HANGİ AVANTAJLAR ELDE EDİLİR?

Prefabrik ev yaptırmanın avantajları oldukça merak edilen konular arasında yer alıyorlar. Bir araziye sahip olanlar prefabrik ev yaptırmak istediklerinde şu avantajlara sahip olurlar:

-Prefabrik evler betonarme evlere göre daha az maliyetlidir. Fiyat karşılaştırması yapıldığında prefabrik evlerde yaklaşık yüzde 40 oranında tasarruf yapma imkanı bulunmaktadır. Bu da ev sahibi olmanın maliyetinde ciddi bir tasarruf anlamına gelir.

-Prefabrik evlerin yapım süresi oldukça kısadır. 1-2 hafta içerisinde bir prefabrik evi anahtar teslim olacak şekilde yaptırabilmek mümkün olabiliyor. Betonarme evlerde ise inşaat süresi oldukça fazla olabiliyor. En iyi ihtimalle bir betonarme ev en az 6 ayda yapılabiliyor. Bu da prefabrik evler için zaman tasarrufu avantajını ifade ediyor.

-Prefabrik evler depreme daha dayanıklı yapılardır. Beton malzemesi kullanılmadığı için deprem anında yıkılma riski daha azdır. Üretim aşamasında deprem testleri yapılabilmekte ve prefabrik evler için sarsıntılara karşı durabilmesi için esneme payları verilebilmektedir. Malzemelerin hafif olması prefabrik evlerin depremde yıkılması halinde bile can kaybına yol açması zor bir ihtimaldir.

-Prefabrik evlerin bakım ve onarım maliyetleri de betonarme evlere göre daha ucuzdur. Prefabrik evler için tadilat yapılmak istendiğinde betonarme evler kadar yüksek maliyetler çıkmayacaktır.

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler Haziran ayında fiyatların ne kadar yükseldiğini merak ediyorlar. Artan maliyetlerden dolayı prefabrik ev fiyatlarında Haziran ayında bir miktar artış meydana geldi. En ucuz prefabrik evin fiyatı kampanyalı olmak koşuluyla yaklaşık 200 Bin TL'dir. Evin niteliği arttıkça, büyüklüğü yükseldikçe fiyatlar da değişmektedir. Villa tipi çift katlı prefabrik evler 1. sınıf malzemeden üretilmişse 1,5 Milyon TL'ye kadar çıkan fiyatlar görülebiliyor.

prefabrik-ev-fiyatlari.jpg

Prefabrik evler için Haziran fiyatları ile kampanyaları dikkate alındığında 3+1 112 metrekarelik tek katlı prefabrik ev için 499.900 TL fiyat isteniyor. Bu ev için müşterilere 16.000 TL kampanya indirimi sağlanıyor.

Not: Burada yer alan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz prefabrik ev satışı yapmadığı gibi bu satışlara aracılık da etmemektedir.