Rahatlarına düşkün olanlar için lüks prefabrik evler! Yıl sonu kampanyalı fiyatlar açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmaya karar veren ve konforlarına çok düşkün olanlar için lüks prefabrik ev fiyatları merak ediliyor. Dubleks prefabrik evler için güncel fiyatlar ne kadar?
Rahatlarına düşkün olanlar için lüks prefabrik evler! Yıl sonu kampanyalı fiyatlar açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye'de inşaat maliyetleri arttıkça insanlar prefabrik evlere yöneliyorlar. Üstelik prefabrik ev yaptırarak yüksek konforlu bir yaşam alanına da sahip olunabiliyor. Son yıllarda gelişen teknoloji ile beraber prefabrik evlerin artık betonarme evlerden pek bir farkı kalmadı. Hatta bazı prefabrik evleri betonarme evlerden görüntü olarak ayırt etmek imkansız hale geldi.

LÜKS PREFABRİK EVLER MODA OLDU!

Uygun bir araziye sahip olanlar prefabrik ev yaptırmak istediklerinde sınırlarını üst seviyede belirliyorlar. Ömür olabilen prefabrik evler için kesenin ağzını açmayı göze alanlar lüks prefabrik evler yaptırıyorlar. Dubleks olan bu prefabrik evler oldukça geniş bir konseptte imal edilebiliyor. Her türlü imkanı veren bu prefabrik evlerin çok sayıda avantajı da bulunuyor. Öncelikle bu evlerin depreme karşı dayanıklılığı ve riski betonarme yapılara göre çok daha iyi olduğu biliniyor. 

ÖZEL PROJELER YAPTIRILABİLİYOR!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için özel projeler de firmalarca değerlendirmeye alınabiliyor. Firmalar genellikle kendi kataloglarından satış yapıyorlar. Ancak müşterilerin hazırladıkları projeler belirli koşullarda imal edilebiliyor. 1. sınıf malzemeden üretilen bu prefabrik evler 50 yılı bulan kullanım ömrü ile insanların ihtiyaçlarına uzun yıllar boyu karşılık verebiliyorlar. üstelik prefabrik evlerin bakım maliyetleri de çok düşük oluyor. Ek avantaj ise söküm ve montaj maliyetlerini karşılamak kaydıyla bu evlerin istenilen yere taşınarak sıfırdan kurulabilmesi oluyor. 

LÜKS PREFABRİK EVLER İÇİN ÖRNEK FİYATLAR!

Rahatlarına düşkün olanlar için lüks prefabrik evler! Yıl sonu kampanyalı fiyatlar açıklandı!

Lüks prefabrik ev yaptırmak isteyenlere projelerine karşılık bir fiyatlama yapılıyor. Ancak bazı projeleri ve güncel fiyatlarını haberimize örnek olabilmesi için ekledik. Buna göre 149 metrekarelik prefabrik ev 609 bin TL'ye, 123 metrekarelik prefabrik ev 629 Bin TL'ye, 157 metrekarelik prefabrik ev 629 Bin TL'ye, 147 metrekarelik prefabrik ev 629 Bin TL'ye yaptırılabiliyor.