Serveti ile gündem olan Acun Ilıcalı yüzen evi için 20 milyon dolar ödedi! İşte Ilıcalı'nın dillere destan süper yatı

Acun Ilıcalı serveti ile gündem olmaya devam ederken özel sipariş üzerine yapılan süper lüks yatının görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte o yat...

Türk televizyon tarihine ismini altın harflerle yazdırmayı başaran Acun Ilıcalı servetine servet katmaya devam ediyor. Acun Firarda programı ile televizyon günlerine adım atan Acun Ilıcalı sunucu olarak başladığı kariyerine daha sonra çeşitli yarışma programlarının formatlarını satın alarak yapımcı olarak devam etme kararı almıştı. 

Yarışma formatları ile servetine servet katan Acun Ilıcalı özellikle de Survivor Programı ile fırtınalar estirmiş, sonrasında TV8 kanalını satın alarak kariyerini bir başka boyuta taşımıştı. Programları ile reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı son olarak İngiltere 2. liginde yer alan Hull City takımını satın alarak büyük yankı uyandırmıştı. 

ACUN ILICALI'NIN YATI DUDAK UÇUKLATTI! 

Acun Ilıcalı hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de sık sık serveti ile magazin basınına konu olmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncunun son oyuncağı ise sosyal medyayı salladı. Acun Ilıcalı'nın kızlarının baş harflerinden oluşan BALMY isimli süper lüks yatı görenleri kendisine hayran bıraktı. 

Sosyal medyaya yayımlanan videoda toplam 6 yatak odası olan süper lüks yatın görüntüleri kendisine hayran bırakırken paylaşım rekoru kırdı. İçerisinde özel yüzme havuzu dahi bulunan yatın fiyatı 20 milyon dolar olarak basında yer alırken içerisinde yer alan birbirinden lüks özellikler de yankı uyandırdı. Acun Ilıcalı'nın serveti bir kere daha gündeme gelirken ünlü isim en son kendisine özel bir jet almasının ardından magazin basınında büyük yankı uyandırmıştı.