SGK 620 bin liraya şehir merkezinde doğalgazlı 3+1 daire satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK taşınmazları için peş peşe ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Yükselen konut fiyatları nedeniyle ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri ilanlarda yeni fırsatlar sunuldu.
SGK 620 bin liraya şehir merkezinde doğalgazlı 3+1 daire satıyor!

SGK taşınmaz satış ilanları için beklenen Aralık ayı duyuruları peş peşe yayımlanmaya devam ediyor. Ucuz ev sahibi olmak isteyen kişiler kadar yatırım yapmak isteyen kişilerin de yakından takip ettikleri ilanlarda yer alan düşük fiyatlar dikkat çekerken emsallerinin altında kalan fiyatlar talebin artmasını sağlıyor. 

Aralık ayında Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından satışa sunulan yeni taşınmazlar için ihale ilanları peş peşe yayımlanmaya devam ederken bu ilanlardan biri de Kayseri Melikgazi'de 129 m² 3+1 daire için yayımlandı. Yayımlanan ilanda dairenin satış fiyatı 620 bin TL olarak duyuruldu. 

SGK TAŞINMAZ SATIŞLARI ARALIK 2022 İLANLARI YAYIMLANDI! 

Mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazlar için SGK peş peşe yeni taşınmaz satış ilanları yayımlamaya devam ederken bunlardan biri de Kayseri'de yer alan daire için yayımlandı. Hürriyet Mah. Cengiz Topel Cad. Ceritoğlu Apt. NO:61/1 Melikgazi adresinde yer alan 3+1 daire için ihale yöntemi ile satış yapılacağı ilan edildi. 

SGK 620 bin liraya şehir merkezinde doğalgazlı 3+1 daire satıyor!

Söz konusu taşınmazın satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde saat 09:10 itibari ile yapılacak. 6183 Sayılı AATUHK Usulünce Satış kapsamında ihaleye çıkacak olan taşınmaz için açık artırmada en yüksek rakamı veren teklif sahibi taşınmazı satın almaya hak kazanacak.

 En yüksek teklifi vererek taşınmazı satın alan kişi ise ödemesini peşin yapacak. Taşınmazın teminat tutarı ise 46 bin 500 TL olarak ilan edildi.