SGK Antalya'da 120 bin liraya avlulu kargir ev satıyor!

Son dönemde konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında yer alan ve hem kiralık hem de satılık konut fiyatları ile yatırımcıları cezbeden Antalya'da SGK taşınmaz satışı yapacağını duyurdu.
SGK Antalya'da 120 bin liraya avlulu kargir ev satıyor!

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın ardından her 2 ülke vatandaşlarının da yoğun bir şekilde Antalya'ya gelmesi hem kiralık hem de satılık konut fiyatlarının rekor seviyelere çıkmasına neden olmuştu. Antalya'da konut fiyatları cep yakmaya başlarken Antalyalılar ev bulamaz hale gelmiş, yaşanan mağduriyet nedeniyle Antalya'ya yabancıya konut satışı ve kiralamayı yasaklamak adına imza kampanyası başlatılmıştı. 

Pek çok ev sahibinin hem ev kiralamada hem de konut satışında yabancıları tercih etmesi ile Türkler ev bulamaz hale gelirken Antalya'da satılık konut arayanlar için bir ilanda SGK yayımladı. SGK taşınmaz satışları kapsamında yayımlanan ilanda mülkiyeti kuruma ait olan avlulu kargir ev için ihale yöntemi ile satış yapılacağı duyuruldu. 

SGK TAŞINMAZ SATIŞLARI: ANTALYA'DA HİSSELİ AVLULU KARGİR EV SATILIYOR! 

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan açıklama ile avlulu kargir evin ihale yöntemi ile satışa sunulacağı duyuruldu. Yayımlanan ilanda satışa konu olan taşınmazın Antalya Kumluca sınırları içerisinde yer aldığı bilgisine yer verilerek "22.12.2022 tarihinde; Saat : 10.00-10.05 arasında Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 1. Kat İcra Satış Servisi 108 Numaralı Odada açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır. Birinci arttırma tayin edilen zamanda gayrimenkul üç defa bağrıldıktan sonra teklif edilen en yüksek rayiç bedelin % 75’i + takip masraflarını, ve varsa rüçhanlı alacakların toplamını geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale edilir" ifadelerine yer verildi. 

SGK Antalya'da 120 bin liraya avlulu kargir ev satıyor!

Söz konusu taşınmazın ihalesi 22 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'de yapılacak. İhaleye katılmak isteyen kişilerin 9 bin liralık teminat tutarını bankaya yatırması gerekecek.