SGK şehir merkezinde 163 m2 dubleks daireyi 830 bin lirayı satışa sundu!

SGK'dan satılık gayrimenkuller için yeni ilanlar yayımlanmaya devam ederken satılık daire ve müstakil ev ilanları da yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
SGK şehir merkezinde 163 m2 dubleks daireyi 830 bin lirayı satışa sundu!

SGK taşınmaz satışları için yeni duyuruları yayımlamaya devam ederken bir satış duyurusu da dubleks daire için yayımlandı. Son dönemde satışa sunduğu taşınmazlar ile adından söz ettiren SGK pek çok ilde yer alan çok sayıda taşınmazı satışa sunulurken bu ilanlardan biri de Konya Merkez'de yer alan dubleks daire için verildi. 

Sadece oturmak için değil aynı zamanda yatırım yapmak için de satılık daire ilanları arayan kişilere hitap eden çok sayıda ilan yayımlayan SGK'dan satılık taşınmazlar düşük fiyatları ile ilgi görüyor. SGK'nın satılık daireler ilanlarından biri de Konya Meram'da merkezde yer dubleks daire için verilirken dairenin satış fiyatı 830 bin TL olarak ilan edildi. 

SGK TAŞINMAZ SATIŞI İLANLARI! 

Sosyal Güvenlik Kurumu yeni ilanlar yayımlarken bu ilanlardan biri Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Yayımlanan ilan kapsamında Konya İli Meram İlçesi Aydoğdu Mahallesi 41152 Ada 2 parsel B Blok zemin kat 1 numaralı bağımsız bölüm dubleks mesken tam hisse brüt kullanım alanı 165 m² daire için ihale yöntemi ile satış yapılacağı ilan edildi. Satışa sunulan daireyi almak isteyen kişiler için ihale 22.12.2022 günü, saat 11:40 – 11:45 arasında Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Satış Salonunda açık artırma yöntemi ile yapılacak. 

SGK şehir merkezinde 163 m2 dubleks daireyi 830 bin lirayı satışa sundu!

Belirtilen tarihte dairenin satışı yapılmazsa ikinci açık artırma ise yeni aynı yerde olmak üzere 29 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. İhale sonucunda taşınmazı satın almaya hak kazanan kişi ya da kurum ödemeyi peşin yapacak.