Tapu sahiplerine duyuru yapıldı Halkbank üzerinden 65000 TL paranızı hemen alın!

Halkbank yeni kampanya duyurusu yaptı tapu sahiplerine güzel haber verildi. Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi ile tapu sahiplerine anında 50 bin TL ödeme yapıyor!
Tapu sahiplerine duyuru yapıldı Halkbank üzerinden 65000 TL paranızı hemen alın!

Halk Bankası acil paraya ihtiyacı olan tapu sahiplerine yönelik yeni destek paketini açıkladı. Enflasyon rakamları ne yazık ki yükselişini sürdürürken yaşanan yükseliş vatandaşın alım gücünü olumsuz etkilemişti. Vatandaş ay sonunu getirmekte zorlanırken yıl sonuna doğru artan nakit para ihtiyacına yönelik olarak Halkbank yeni destek paketini kullanıma soktu. 

Başlatılan kampanya tapu sahiplerine yönelik olarak düzenlenirken tapusu olan ya da bankaya tapu ibraz edebilen kişilere 65 bin TL nakit para ödemesi yapılacağı ilan edildi. Düzenlenen yeni kampanya için başvuru ekranı açılırken destek paketine başvuru yapan kişilere aynı gün ödeme yapılacağı belirtildi. 

HALKBANK İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası tarafından başlatılan kampanya ile mortgage dışı destek kredisi fırsatı sunuldu. Banka tarafından yapılan açıklamada "Yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarınız için; sahibi olduğunuz işyeri ya da konutun veya 3.şahsa ait işyeri ya da konutun ipoteği karşılığında, 50.000 TL’ye kadar 36 ay , 50.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için 24 ay ve 100.001 TL üstü tutarlar için 12 ay vade ile yararlanabileceğiniz kredi ürünümüzdür" denilerek kredi limitleri açıklandı. 

Tapu sahiplerine duyuru yapıldı Halkbank üzerinden 65000 TL paranızı hemen alın!

Tapu sahibi olan ya da bir başkasına ait tapuyu ipotek gösterebilecek kişilere yönelik olarak başlatılan Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası için ise faiz oranı yüzde 1,81 olarak ilan edildi. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ LİMİTİ NE KADAR, EN FAZLA KAÇ TL KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

Yüksek tutarlı nakit paraya ihtiyacı olan ancak düşük kredi notu ya da aylık gelir belgesi nedeniyle limit sıkıntısı çeken kişilerde ipotekli kredi paketini tercih ediyorlar. Banka tapu ibrazı ve ipotek teminatı koyduğu için yüksek limitli kredi onayı verirken Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi paketinde kredi limiti kişinin ipotek sunduğu taşınmazın değeri üzerinden belirleniyor ve üst sınır uygulanmıyor.

 Yani yüksek tutarlı ipotek sunan kişiler yüksek tutarlı kredi için Halkbank ihtiyaç kredisi onayı alabiliyor. Kredi başvurusu ise Halkbank şubeleri üzerinden kabul ediliyor.