Toplu Para Ödemeye Gerek Yok! Vakıfbank'tan 120 Bin TL'ye Satılık Evler!

Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank'tan önemli fırsatlar veriliyor. Vakıfbank çok uygun fiyatlarla konut satışı yapılacağını duyurdu. Vakıfbank'In kelepir konutları kaç TL'ye satılıyor? Vakıfbank konutları hangi imkanlarla satıyor? Vakıfbank'ın satışa çıkardığı konutların fiyatları neden ucuz?
Toplu Para Ödemeye Gerek Yok! Vakıfbank'tan 120 Bin TL'ye Satılık Evler!

Türkiye'de vatandaşların ev sahibi olma hayallerinin sekteye uğradığı bir dönemden geçiliyor. Emlak piyasasında fiyat araştırması yapıldığında ikinci el konut fiyatlarının dahi 1 Milyon TL sınırına ulaştığı görülüyor. Buna karşın bu evleri satın alabilecek vatandaşların sayısı aynı doğrultuda artmıyor. Ev satın alabilecek maddi güce sahip olan vatandaşların sayısı her geçen gün azalıyor. Bundan dolayı ucuz konut arayışları hız kazandı. 

Ev fiyatlarına gelecek olan muhtemel zamlar vatandaşların gözünü korkutuyor. Ev satın alma imkanı dahi olmayanlar ucuz fiyata konut bulup borca girerek ev satın almak istiyorlar. İlerleyen aylarda konut satın almanın imkansız hale gelebileceğinden endişe duyan vatandaşlar için ucuz konut merkezleri kamu bankaları oldu. Kamu bankalarından da Vakıfbank oldukça uygun fiyatlarla vatandaşlara konut satışı yapıyor. 

VAKIFBANK'TAN EMLAK PİYASASINA REST ÇEKEN FİYATLARLA UCUZ KONUT SATIŞI

Vakıfbank yayınladığı konut satış ilanları ile adeta alternatif bir emlak piyasası oluşturdu. Fiyatların makul olması ikinci el konut piyasasında tüm ilgiyi bu yöne doğru kaydırdı. Ev satın almak isteyenler emlak piyasasındaki yüksek fiyatlarla maruz kalıp bir de emlakçı komisyonu ödemek yerine Vakıfbank'tan konut satın alıp daha düşük maliyetlerle mülk sahibi oluyorlar. Böylece vatandaşların kira dertleri de son buluyor. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ DESTEĞİ DE VERİYOR!

Vakıfbank'ın satışa çıkardığı konutları satın almak isteyenlere banka ayrıca konut kredisi desteği de veriyor. 100 Bin TL konut kredisini 120 ay vadede 1.600 TL taksitle veren Vakıfbank çok büyük bir imkanı da kullanıma sunuyor. Böylelikle toplu parası olmayanlar bile Vakıfbank'ın ucuz konutlarını satın alarak ev sahibi olma imkanı elde ediyorlar. 

VAKIFBANK'TAN YOK ARTIK DEDİRTEN FİYATLARLA KONUT SATIŞI

Toplu Para Ödemeye Gerek Yok! Vakıfbank'tan 120 Bin TL'ye Satılık Evler!

Vakıfbank tarafından oldukça düşük fiyatlarla konut satışı duyuruları yapıldı. Buna göre Afyonkarahisar İhsaniye'de 84 metrekare konut 150 Bin TL'ye, Kahramanmaraş Afşin'de 132 metrekare konut 129 Bin TL'ye, Ardahan Merkez'de 121 metrekare konut 135 Bin TL'ye satılıyor.

Toplu Para Ödemeye Gerek Yok! Vakıfbank'tan 120 Bin TL'ye Satılık Evler!

Yine Vakıfbank'ın konut satış ilanlarına göre Şırnak Cizre'de 150 metrekare ev 158 Bin TL'ye, Samsun Çarşamba'da 112 metrekare ev 187 Bin TL'ye ve Muş Merkez'de 104 metrekare ev 121 Bin TL'ye satılıyor.